Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya: "M-a sfătuit ce tratament să..."

Publicat pe

Sofia Vicoveanca a plecat împreună cu fiul ei în Kenya. Interpreta de muzică populară a decis să meargă într-o vacanță de neuitat și a acceptat propunerea fiului său de a vizita Kenya. Cu toate astea, artista și-a luat măsuri de precauție și a cerut ajutorul medicului Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Africa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă este într-o formă fizică de invidiat, așa că a decis să plece într-o vacanță în Kenya. Solista este activă pe rețelele de socialiazare și i-a ținut la curent pe fanii săi cu tot ce a vizitat în Africa. Sofia Vicoveanca i-a impresionat pe internauți când s-a pozat în ie, în Africa.

Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya: "M-a sfătuit ce tratament să..."Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya: "M-a sfătuit ce tratament să..."

Cântăreața a revenit recent din Kenya, unde a petrecut zile de neuitat. Sofia Vicoveanca a fost împreună cu fiul și nepoata sa. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a apelat la ajutorul specialistului Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Africa. De ce se temea celebra interpretă de muzică populară?

Citește și: Ce dietă ține Sofia Vicoveanca, la 80 de ani.Acum se află în vacanță în Kenya

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă:”A fost mai bine așa”

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…'

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:„Avea probleme la…'

Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, a vizitat Kenya împreună cu familia sa. Vedeta s-a întors recent din vacanța de neuitat și a făcut câteva dezvăluiri inedite despre momentele petrecute în Africa. De asemenea, solista a mărturisit că înaintea de a pleca în Kenya, i-a cerut ajutorul celebrului medic Adrian Streinu Cercel. Cântăreața a declarat că se temea pentru sănătatea ei, motiv pentru care i-a cerut sfatul specialistului.

M-a povățuit să fac tratament împotriva malariei!Am luat special legătura cu domnul doctor Adrian Streinu-Cercel și i-am spus cine sunt și ce vreau. Foarte amabil, el m-a povățuit spre ce tratament să înclin, unul împotriva malariei. Așa se face că am luat ceva medicamente pentru combaterea acestei boli, iar tratamentul îl închei zilele astea, la o perioadă de câteva zile după revenirea acasă! Sunt foarte bine și nu cred că vor exista probleme', a spus Sofia Vicoveanca, în exclusivitate pentru impact.ro.

Sofia Vicoveanca, despre experiența trăită în Kenya

Intepreta de muzică populară a mai fost în Africa, în urmă cu 57 de ani. La acea vreme, cântăreața a fost într-un turneu cu Ansamblul și a trecut prin Congo, Zair, Nigeria și Ghana. Ei bine, de această dată a acceptat propunerea fiului său de a vizita împreună Kenya. Cântăreața a mărturisit că i-a plăcut foarte mult această excursie și s-a simțit minunat.

„Excursia asta mi-a umplut sufletul de bucurie! Atât de mult încât mi-am propus să încerc să le mai propun oamenilor încă ceva aparținând Sofiei Vicoveanca. Că or fi cântece noi sau vreo carte de poezii, încă nu știu. Dar sigur voi reveni cu ceva pentru fanii mei de peste tot!', a mai spus vedeta pentru sursa citată mai sus.

Sofia Vicoveanca a avut parte de două întâlniri emoționante în Kenya

Solista a mărturisit că au existat cel puțin două întâlniri emoționante în Kenya, pe care nu le va uita niciodată. Sofia Vicoveanca a povestit că a întâlnit o girafă, după care s-a întâlnit cu o turmă de elefanți. Vedeta a fost absolut impresionată de aceste momente. 

„Am întâlnit un exemplar absolut superb de girafă. Care m-a lăsat fără replică. Avea un gât atât de lung, încât pot să spun că ajungea la înălțimea unui bloc cu șase etaje de prin părțile noastre. Nu am văzut și nici nu cred că o să mai văd așa ceva! Apoi, am avut parte de o întâlnire cu o turmă de elefanți. Iar unul dintre ei, probabil mai curios, s-a apropiat de mașina noastră. Am ieșit prin chepengul mașinii și am început să-i vorbesc. În limba română, desigur! Și foarte calm. Ei bine, oameni buni, elefantul s-a oprit și m-a ascultat cu multă atenție o vreme!', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter