Ce dietă ține Sofia Vicoveanca, la 80 de ani. Acum se află în vacanță în Kenya

Publicat pe

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat, iar la 80 de ani a plecat într-o vacanță în Kenya, alături de fiul ei. Cântăreața este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă a postat mai multe imagini din concendiul său. Fiul său, Vlad, a încurajat-o pe Sofia Vicoveanca să își depășească fricile și să meargă într-un safari. Artista a fost extrem de entuziasmată de excursia din Kenya. Cântăreața este un adevărat exemplu de urmat.

Sofia Vicoveanca a plecat în Kenya în urmă cu trei zile și își ține fanii la curent cu aventurile sale. În vârstă de 80 de ani, artista continuă să cânte și să îi încânte pe fanii săi cu muzica ei formidabilă. Cântăreața a rămas văduvă în urmă cu 20 de ani, iar de atunci, solista nu s-a mai apropiat de nimeni.

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă:”A fost mai bine așa”

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient'

Citește și: Cine este Ionuț Popa de la Survivor 2022.Luptă să ajungă în Cartea Recordurilor

Sofia Vicoveanca a plecat în Kenya

Sofia Vicoveanca este o artistă iubită de mulți români. Ajunsă la vârsta de 80 de ani, interpreta de muzica populară și-a făcut curaj și a plecat într-o vacanță de vis. Artista a plecat împreună cu fiul său în Kenya, unde are parte de momente de neuitat. Cântăreața este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce vizitează.

Sofia Vicoveanca a postat multe imagini din concediu, iar fiul său a reușit să o convingă să facă safari. „Dragilor, mă aflu după 2 zile de safari…vă îmbrățișez trimițându-vă …din Kenya! Zi minunată!', a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din vacanță.

Ce dietă ține Sofia Vicoveanca, la 80 de ani

Sofia Vicoveanca arată extrem de bine, fiind un exemplu demn de urmat. Artista este mereu elegantă și distincă, iar multă lume lume se întreabă care este secretul longevității. Vedeta a declarat că nu gătește și că preferă preparatele care se fac repede.

Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!', a spus artista pentru Click.ro.

Drama trăită de Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a rămas văduvă în urmă cu 20 de ani, iar de atunci nu și-a mai găsit pe nimeni. Vedeta a mărturisit într-o emisiune Tv că s-a dedicat carierei și nu a mai putut să le mai ofere o șansă pretendenților săi. „Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască’, a spus Sofia Vicoveanca.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că a avut momente triste în copilărie, când mama ei făcea sacrificii ca să le pună mâncare pe masă. „Sunt o femeie puternică, altfel nu aș fi răzbit în viață. Mama nu a uitat să-și pună în bagaj rochia de mireasă și basmalele.Uneori, le mai îmbrac eu, trebuie să am grijă la mărgeluțe, că se deșiră. Fiind copilă, am imaginea mamei și-acum în minte, așezată în genunchi, se ruga în felul ei, n-o auzeam exact, dar când se ridica, ochii erau scăldați în lacrimi. ', a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter