De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani: „Unde mai găsesc...?”

Publicat pe

De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură. Vedeta a ajuns văduvă în urmă cu 20 de ani și în tot acest timp nu a îndrăznit, spune ea, să lase niciun alt bărbat să se apropie de sufletul ei, din puncte vedere sentimental. Artista este singură de două decenii și nu are niciun regret. Și totuși, care este explicația?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură. Într-un interviu recent, Sofia Vicoveanca a vorbit, într-un interviu recent despre alegerile pe care le-a făcut în viață după moartea soțului ei.

De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani: „Unde mai găsesc...?'De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani: „Unde mai găsesc...?'

De ce a rămas Sofia Vicoveanca singură. Soțul ei a fost dragostea vieții ei

De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură. Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu jurnalistul Victor Micu. Dar acesta a murit în urmă cu 20 ani. De atunci e văduvă, dar nicio clipă nu l-a uitat pe cel care i-a fost alături.

„Soțul meu a fost un ziarist bucureșteam, care venise într-o delegație la Suceava, și așa ne-am cunoscut. El mi-a dirijat lectura, el a fost omul pe umărul căruia am plâns.

Unde mai găsesc eu așa ceva? Vreau să se înțeleagă: n-am cutezat, chiar dacă au fost solicitări', a declarat Sofia Vicoveanca pentru CIAO.RO.

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă

Citește și: Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert

Citește și: Jador suferă de o afecțiune rară

Citește și: Andreea Bănică, atacată înainte să urce pe scenă

Sofia Vicoveanca e activă pe rețelele de socializare

De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură. Pe 23 septembrie Sofia Vicoveanca împlinește 79 de ani, și, deși pentru unii vârsta ar părea înaintată, artista se simte excelent și este foarte activă pe rețelele de socializare.

„Facebook-ul îmi ocupă multă timp, pentru că mă apropie de oameni. De exemplu, în urmă cu ceva timp, o femeie care lucrează în străinătate mi-a scris: 'când nu sunteți pe Facebook mă gândesc că ați pățit ceva.

Zilnic postez, ca să arăt că sunt pe picioare. Un cântec, o urare.. pe sufletul oamenilor care mă urmăresc.

De multe ori amarul vieții lor îmi fură somnul, pentru că mulți lucrează în străinătate, și mă rog pentru starea lor. Slavă cerului, încă nu vorbesc singură, deși sunt văduvă de 20 de ani', recunoaște Sofia Vicoveanca.

Cum își îngrijește Sofia Vicoveanca tenul

Sofia Vicoveanca are și la venerabila vârstă de 79 de ani un ten care arată minunat. Iată care este secretul artistei:

„Se pune ulei de măsline într-o sticlă și se amestecă cu niște flori uscate de busuioc, după care se lasă la macerat. La finalul zilei, după o zi de muncă, se curăță fața și gâtul, în profunzime, cu acest amestec.

 O altă rețetă secretă, pe care o folosesc înaintea unui eveniment, ca să am un ten proaspăt: curăț bine fața, o spăl și îmi fac o mască din miere de albine, care după ce o curăț îmi lasă fața luminoasă', a mai spus artista, potrivit aceleași surse.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter