Ce avere are socrul lui Ștefan Bănică. Tatăl Laviniei Pîrva lucrează la Primăria Timișoara

Publicat pe

Tatăl Laviniei Pîrva și socrul lui Ștefan Bănică, Florin Pîrva, este consilie în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara. În cazul în care vă întrebați ce avere sau ce proprietăți are socrul lui Ștefan Bănică, aflați că misterul a fost elucidat datorită declarațiilor de avere pe care acesta le-a depus în ultimii trei ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce avere are socul lui Ștefan Bănică. Tatăl Laviniei Pîrva, Florin Pîrva, este consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara. Potrivit declarațiilor de avere pe care le-a depus în ultimii trei ani, socrul lui Ștefan Bănică nu are mari proprietăți imobiliare. Singurul imobil pe care îl deține acesta este un apartament de 64 de mp, cumpărat în 1992.

Ce avere are socrul lui Ștefan Bănică. Tatăl Laviniei Pîrva lucrează la Primăria TimișoaraCe avere are socrul lui Ștefan Bănică. Tatăl Laviniei Pîrva lucrează la Primăria Timișoara

De asemenea, potrivit declarației de avere, Florin Pîrva și soția lui nu au în proprietate nici pământ, nici mașini. Este cunoscut faptul că socrul lui Ștefan Bănică este adeptul mersului pe bicicleta. Atunci când vremea este frumoasă, tatăl Laviniei Pîrva merge la birou cu bicicleta, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva:”Nu e comod să te simți înșelată”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere.Unde au plecat în vacanță

Citește și: Monica Gabor s-a împăcat cu Mr.Pink! Avem și dovada!

Citește și: Ivan Patzaichin a fost înmormântat.Familia și apropiații l-au condus cu ochii în lacrimi pe ultimul drum

Ce avere are socul lui Ștefan Bănică, tatăl Laviniei Pîrva

Ce avere are socul lui Ștefan Bănică. Pe de altă parte, în declarațiile de avere pe care le-a depus, Florin Pîrva nu are trecut niciun cont de economii. De asemenea, acesta nu are nici credite luate de la vreo bancă. Cert este că salariul pe care îl încasează socrul lui Ștefan Bănică nu este deloc unul de neglijat. Tatăl Laviniei Pâirva este plătit conform legislației în vigoare, iar salariul i-a fost mărit în ultimii ani.

În 2018, conform declarației de avere, socrul lui Ștefan Bănică încasa, anual, 44.325 de lei. În 2019 salariul i-a crescut la 54.098 lei, iar în 2020, veniturile tatălui Laviniei Pîrva au crescut simțitor, suma declarată fiind de 59.287 lei.

Mama Laviniei Pîrva, Stela, este pensionată de câțiva ani, dar a avut și ea parte de o creștere a veniturilor. Aceasta avea 13,200 lei în 2018, în 2019, veniturile s-au mărit ajungând la 15.144 lei, iar în 2020 a ajuns la20.338.

Cu cine seamănă fiul lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi a venit pe lume un băiețel, Alexandru, în vârstă acum de 2 ani. Invitată de Cristi Brancu la emisiunea VIP, de la Prima TV, Lavinia Pîrva a dat mai multe detalii neștiute despre Ștefan Bănică în rolul de tată. Deși este mamă pentru prima oară, artista a mărturisit că, în timp ce ea este mai relaxată în privința năzbâtiilor pe care le-ar putea face cel mic, tatăl lui este ceva mai stresat atunci când vine vorba despre siguranța micuțului. Mai mult, Lavinia a mărturisit și cu cine seamănă fiul lor.

Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească‘, a mai dezvăluit artista în cadrul interviului oferit la Prima TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter