Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Publicat pe

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. Așteptarea a luat sfârști pentru fanii emisiunii Survivor România 2022! Show-ul a debutat la PRO TV în acest weekend, pe 16 ianuarie 2022, începând cu ora 20:00. Încă din primul episod, telespectatorii au avut parte de o mega-surpriză. Aceștia au observat că între Otilia Bilionera și Emil Rengle ar fi avut loc unele apropieri intime și ar fi ajuns să-și împărtășească și un mic sărut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. Noul sezon Survivor România a început în forță, la PRO TV, pe 16 ianuarie 2022. Ajunși în Republica Dominicană, Faimoșii și Războinicii s-au declarat pregătiți de aventură. Sunt gata să lupte cu toate „armele' pentru a pune mâna pe marele premiu, însă doar unul va fi învingător.

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmațiOtilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. Înainte ca Republica Dominicană să se transforme într-un „câmp de luptă pentru concurenți', Faimoșii și Războinicii au dat o petrecere pe cinste. Aceștia s-au distrat împreună, cu alcool, încărcându-și astfel bateriile pentru lunile grele ce urmează. Mai apoi, fiecare s-a prezentat în câteva cuvinte, pentru ca telespectatorii să-i cunoască mai bine.

Citește și: Ce dietă ține Otilia Bilionera de la Survivor:„Am devenit obsedată'

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:”Sper să nu ne prindă vreun…”

Citește și: Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan:„O greșeală pe care nu o realizează'

Citește și: De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor:„Nu sunt străină de situație'

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor

Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. De departe, cel mai surprinzător moment din primul episod Survivor România 2022 a fost cel care-i are ca protagoniști pe Otilia Bilionera și Emil Rengle. La fel de dezinhibați, cei doi artiști s-au bucurat de petrecere și s-au distrat pe cinste.

Potrivit click.ro, între cei doi ar fi avut loc niște atingeri tandre. Ba mai mult, ar fi ajuns să-și împărtășească și un mic sărut, după ce i-au uimit pe toți cu dansul lor incendiar. Cei doi Faimoși au împărțit un sticks, iar buzele lor ar fi fost astfel foarte apropiate.

Prezentatorul emisiunii Survivor România a oprit însă, în cele din urmă, petrecerea. Daniel Pavel i-a anunțat atunci pe concurenți că „Distracția s-a terminat! Începe Survivor!'.

În ce ipostaze au fost surprinși Otilia Bilionera și Emil Rengle la Survivor

În urma ipostazelor cu Otilia Bilionera și Emil Rengle, în spațiul public au apărut mai multe reacții. Fanii emisiunii s-au întrebat chiar dacă nu cumva între cei doi ar fi ceva mai mult. Totul a rămas, însă, la nivel de speculații.

Emil Rengle spunea în timpul prezentării de la Survivor că oamenii din România au făcut cunoștință până acum doar cu latura lui feminină. În acest show, Faimosul vrea să arate cine este bărbatul Rengle. Vă amintim că, în urmă cu ceva timp, concurentul din Republica Dominicană spunea despre el că este bisexual, adică preferă și bărbații și femeile.

„Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta', mărturisea Emil Rengle de la Survivor într-un podcast de pe YouTube.

Petrecere de pomină, cu alcool, la Survivor România 2022

Concurenții Survivor România 2022 au avut parte de o surpriză de proporții în primul episod. Cei de la PRO TV s-au gândit să-i lase puțin să se distreze înainte ca lupta să înceapă. Faimoșii și Războinicii au dat o petrecere de pomină, cu alcool, după ce au fost duși la o vilă situată în Republica Dominicană.

Faimoșii și Războinicii au ajuns acolo după ce s-au urcat în niște mașini de vis, decapotabile. Ținuta lor specifică verii, costumele de baie, au încins și mai tare atmosfera, iar show-ul oferit de ei a fost unul de senzație.

Sursă foto: Captură ecran, Comunicat de presă, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter