De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor: "Nu sunt străină de situație"

Publicat pe

Delia face parte din juriul Iumor, emisiune prezentată pe postul Antena 1, alături de Cheloo și Mihai Bendeac. Deși apreciază un roast bine făcut, de data aceasta, cântăreața a sancționat un concurent pentru glumele sale cu trimitere la violența domestică. Iată ce spune jurata despre reacția ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a fost vizibil deranjată de glumele făcute de un concurent în finala de la Iumor. Mai exact, bărbatul a glumit pe seama mai multor femei din showbiz care au fost agresate.

De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor: "Nu sunt străină de situație"De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor: "Nu sunt străină de situație"

La auzul acestor cuvinte, jurata de la Iumor l-a sacnționat dur pe concurent și chiar a ținut să îi spună că nu este deloc în regulă să mai faci astfel de glume cu trimitere la violența domestică. Iată ce a spus artista despre această situație.

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:'Nu vreau să mă mai…'

Citește și: Cine este Octavian Man, finalist iUmor. A absolvit Facultatea de Inginerie

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:'Ea este resposabilă de toate'

Citește și: Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America:„I-am dus covor în campus…’

De ce a sancționat Delia glumele despre violența domestică, la Iumor

În cadrul unui interviu, Delia a spus motivul pentru care a decis să-l sancționeze pe concurentul Octavian Man, după ce acesta a făcut mai multe glume cu trimitere la violența domestică.

Nu m-am ferit niciodată să am opinii despre lucruri care mi s-au părut exagerate, care nu mi s-au părut la locul lor sau nedrepte. Am vorbit de fiecare dată când mi s-a părut ceva în neregulă, dar nu s-a viralizat de fiecare dată treaba asta. (..)

Pe vremuri nu se punea așa de mult accent pe corectitudinea politică, adică pe lucruri care ar trebui să fie o normalitate și care sunt foarte prezente azi. Așa că nu m-ar fi luat nimeni în seamă dacă spuneam: „dar nu e ok să vorbești așa despre femei sau să facem glume rasiste. (..)

Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok', a declarat Delia pentru Hotnews.

Jurata de la Iumor a mai adăugat faptul că este responsabilitatea fiecăruia să reacționeze în situații de genul acesta. Însă, multe persoane preferă să nu se implice, pentru că sunt conștiente de faptul că vor primi un val de reacții negative.

Cred că fiecare avem o responsabilitate în astfel de cazuri, dar unii aleg să nu se implice absolut deloc, pentru că se tem de un val de reacții negative, de hate, de bullying online. Mie nu îmi pasă și mi se pare că lucrurile care nu sunt în regulă trebuie rezolvate, cumva educând ușor, ușor oamenii, până când înțeleg și intră în starea de normalitate', a mai spus Delia, potrivit sursei citate anterior.

„Nu sunt străină de situație”

În continuare, vedeta a mai adăugat faptul că nu se poate declara un copil traumatizat din cauza violenței domestice, însă nu este deloc străină de această situație. De cele mai multe ori, Delia primește și ea reacții negative din partea internauților, din cauza hainelor pe care le poartă.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă.

Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație', a mai spus artista.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter