Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America: "I-am dus covor în campus..."

Publicat pe

Ayan a decis să se mute în Statele Unite ale Americii pentru a urma ultimii doi ani de liceu. Deși recunoaște că i-a fost greu la început, Mihaela Rădulescu a acceptat ca fiul ei să meargă să studieze pe alt contient. Iată cum a pregătit camera fiului ei, dar și ce au zis colegii acestuia când au văzut-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul Mihaelei Rădulescu a decis să se mute în America. Vedeta de televiziune a fost de acord cu decizia luată de fiul său și l-a susținut necondiționat în această perioadă.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America: "I-am dus covor în campus..."Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America: "I-am dus covor în campus..."

Ba chiar mai mult, prezentatoarea a decis să meargă în Statele Unite ale Americii pentru a vedea dacă arată bine locul în care s-a mutat fiul ei.

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu fiul ei, Ayan, care studiază în America:„M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:„Se poate și așa, cu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are Luca, fiul cel mare al lui Reghe, despre Anamaria Prodan:„Este ca a doua mamă’

Citește și: Cine sunt nașii fiului Gabrielei și al lui Dani Oțil.Nu sunt aceiași cu cei de la nuntă

Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America

Pentru a se asigura că fiul ei trăiește o viață bună în America, Mihaela Rădulescu a decis să meargă să vadă cu ochii ei. Ei bine, tânărul locuiește într-un campus, unde dispune de o cameră modestă, de care a avut grijă mama lui să arate și mai bine, dar și să se simtă ca acasă.

„Am plâns, dar nu așa în fața lui. Am plecat cu el în America, l-am instalat. În ziua aia în care trebuia să plec de acolo, după ce am schimbat, am aranjat camera, mamă din aia nebună am fost… am făcut tot ce trebuie, moldovenește așa, aia a fost cea mai grea zi din viața mea. Am realizat că gata, el a crescut. El a vrut să plece la școala aia în America. L-am lăsat să plece', a mai povestit vedeta.

A mers la cumpărături, a pregătit totul și a mers în campus pentru a aranja camera. Se pare că s-a întâlnit și cu anumiți profesori, care s-au întrebat ce caută acolo. Pe scurt, le-a explicat că-l ajută pe Ayan să se mute.

„I-am dus covor în campus, i-am pus perdele. Nu au camerele goale, ei au acolo strictul necesar. Adică au un pat, birou, dulap și un scaun la care muncesc. Am intrat acolo și am zis că nu vreau să-mi pedepsesc copilul. Americanii au și altă filosofie, ca să-și lase copiii pe cont propriu. Și eu sunt de acord cu asta, dar nu puteam să-l las într-o cameră goală. M-am dus la un magazin de mobilă de acolo și am cumpărat tot ce trebuie să pună omul în casă. Am apărut în campus… M-au întrebat și profesorii de acolo ce fac. I-am luat aspirator, mop, toate produsele de curățenie. I-am spus cum se folosesc. Mi-am dat seama că eu nu ajunsesem la capitolul ăsta', a spus Mihaela Rădulescu.

„Ei sunt obișnuiți să fie lăsați să se descurce singuri”

Situația a fost cu atât mai amuzantă pentru colegii lui Ayan, care au venit să vadă cum i-a fost decorată camera și au observat că tânărul avea chiar și o plantă.

„După ce am făcut curățenie mi-am dat seama că lipsește o plantă. I-am luat o plantă de plastic. Mi-a spus fiul meu că a venit tot campusul să-i vadă camera, pentru că au auzit că el e acela care are o plantă în cameră. La americani nu prea au văzut genul acesta de mamă, pentru că ei sunt obișnuiți să fie lăsați să se descurce singuri', a încheiat povestirea vedeta.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter