Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan: „O greșeală pe care nu o realizează”

Publicat pe

Asiana Peng reacționează după atacul dur al mamei sale la adresa lui Laurențiu Reghecampf și nu numai. Silvana Peng și-a atacat dur „cuscrul' într-un interviu, reacționând inclusiv la adresa Anamariei Prodan sau a iubitei antrenorului. Iubita lui Luca Reghecampf a avut o reacție după replicile mamei sale, fosta gimnastă fiind extrem de surprinsă de gestul și declarațiile mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Asianei Peng nu a fost deloc rezervată în declarații și a spus răspicat ce gândește despre Reghe, iubita antrenorului și a vorbit chiar și Anamaria Prodan. A aruncat cuvinte grele, antrenorul și impresara reacționând la rândul lor, după „ploaia' de acuzații.

Silvana a vorbit și despre relația fiicei sale cu Luca Reghecampf, dar și despre afacerile cu iubita lui Reghe.

Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan: „O greșeală pe care nu o realizează'Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan: „O greșeală pe care nu o realizează'

 „Asiana și Luca sunt un cuplu superb, se înțeleg perfect. Da, domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional? Ne-am văzut o singură dată, anul trecut. În schimb, am fost de Anul Nou invitați acasă la mama lui, la doamna Marga, la Snagov. Femeia e un argint viu, vă spun, se bucură că îi calci pragul, e o femeie grozavă, foarte curajoasă', a spus mama Asianei Peng pentru Fanatik.ro.

Asiana Peng: „Am rămas mască atunci când am văzut ce a putut să declare mama'

Asiana Peng s-a arătat extrem de surprinsă de declarațiile mamei sale și a ținut să sublinieze anumite aspecte care o vizează, cu privire la relația cu Reghe, dar și afacerile despre care a vorbit mama ei.

Ceea ce pot spune este că am rămas mască atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pemtru a ne fi bine.

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează', a subliniat Asiana Peng.

Citește și: Reacția lui Reghe, după ce „cuscra' lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur:„A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții'

Citește și: Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, o atacă dur și pe Anamaria Prodan:„A uitat probabil că a despărțit o familie!'

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…' / EXCLUSIV

Asiana Peng: „Mama este o persoană dificilă'

Asiana susține că mama sa este o persoană foarte dificilă și consoderă că a făcut o greșeală când a dat aceste declarații.

Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă, efectiv, are o răbdare supraomenească.

Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca asociați. I-am anunțat dinainte, în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că, dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei', a declarat Asiana Peng pentru Prosport.ro.

Reacția lui Reghe după declarațiile Silvanei Peng

Nici Reghe nu a putut sta indiferent în fața declarațiilor „cuscrei' sale și a acuzat-o că, de fapt, îi face jocul fostei soții.

'Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva. Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.

Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie «prinsă la mijloc» și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!', a transmis Reghe pe rețelele de socializare.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter