Reacția lui Reghe, după ce "cuscra" lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur: „A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții”

Publicat pe

Reacția lui Reghe nu a întârziat să apară după replicile dure ale mamei Asianei Peng către el și iubita lui. Laurențiu Reghecampf susține că Silvana Peng, „cuscra' lui, ar fi consimțit la „jocul dezgustător' al fostei lui soții, aducându-le astfel acuzații amândurora. Cu toate astea, antrenorul de la Universitatea Craiova spune că este dispus să o ierte. Iată declarații lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reacția lui Reghe s-a făcut auzită în spațiul public în urma replicilor dure ale mamei Asianei Peng referitoare la el și iubita lui. Laurențiu Reghecampf i-a transmis Silvanei Peng un mesaj, pe rețelele de socializare, prin care susținea că ea ar fi consimțit să facă „jocul dezgustător' al fostei lui soții. Cu toate acestea, spune că nu o judecă și că ar fi dispus să o ierte.

Reacția lui Reghe, după ce "cuscra" lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur: „A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții'Reacția lui Reghe, după ce "cuscra" lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur: „A consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții'

În acest weekend, întreg showbiz-ul a fost uluit de interviu oferit de Silvana, mama Asianei Peng. Femeia poate fi considerată „cuscra' lui Laurențiu Reghecampf, având în vedere că Luca, fiul cel mare al antrenorului, și fiica ei sunt împreună de luni bune. În ciuda relației fiicei sale, aceasta nu s-a sfiit și a avut mai multe replici tăioase la adresa lui Reghe și a iubitei lui.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:”El nu are nicio vină pentru…”

Citește și: Când au început problemele în căsnicia cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf:”Sunt opt ani de când ne tot luptăm, dar am tăcut”

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes. Cum a reacionat ea, când a aflat:„A venit după 3 ore un băiat să îmi spună că…'

Reacția lui Reghe, după replicile dure ale mamei Asianei Peng către el și iubita lui

Silvana Peng a oferit un interviu prin care și-a exprimat public părerea despre Laurențiu Reghecampf și cea care urmează să-l facă tată pentru a treia oară. Femeia a spus despre relația lui Reghe cu actuala lui iubită că ar fi „un spectacol macabru'. Printre altele, aceasta susține că antrenorului i-ar plăcea foarte mult femeile, iar pe partenera lui o acuză că i-ar fi despărțit pe Anamaria Prodan și Reghe. În plus, mama Asianei Peng spune că îi este teamă ca fiica ei să nu ajungă la despărțire după 13 ani, la fel cum s-a întâmplat în cazul antrenorului.

În urma interviului oferit de mama Asianei Peng, tânăra cu care fiul cel mare al lui Reghe se iubește de vara trecută, antrenorul a avut o reacție publică. Laurențiu Reghecampf a postat o imagine în care apare alături de iubita lui, de Luca și de Asiana Peng. În dreptul ei, antrenorul a scris și un mesaj amplu.

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru mama Asianei Peng

Încă de la început, Laurențiu Reghecampf și-a justificat reacția, spunând că nu ar fi postat acest mesaj, dacă nu ar fi considerat că i-ar i neîndreptățită familia. Antrenorul Universității Cariova a precizat că Asiana Peng face parte din familia lui și că atât el, iubita lui, cât și Luca, îi oferă iubire și respect. În plus, a spus despre Silvana Peng că ar fi „consimțit să facă jocul dezgustător' al fostei lui soții.

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.', a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Reghe e dispus să o ierte pe Silvana Peng

În ciuda „înțepăturilor' mamei Asianei Peng, Laurențiu Reghecampf a spus că nu o judecă. A luat această decizie, spunând că, poate, în trecut, a greșit și el, atunci când ar fi fost influențat de alte persoane. Reghe a mai precizat că i-ar plăcea să creadă că Silvana Peng nu se regăsește în cele spuse în interviu și că ele ar fi doar „rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva'.

Pe deasupra, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că e dispus să o ierte pe Silvana Peng, pentru că Asiana nu merită să fie „prinsă la mijloc'. În încheiere, antrenorul a spus despre el și iubita lui, dar și despre Luca și Asiana, că rămân uniți.

„Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie 'prinsă la mijloc' și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!', a continuat el.

Interviul integral cu mama Asianei Peng

În interviul oferit de mama Asianei Peng, femeia a vorbit despre relația fiicei sale cu băiatul cel mare al lui Reghecampf. În același timp, ea și-a spus și părerea despre relația dintre Reghe și actuala lui parteneră. În continuare, vă prezentăm interviul integral al femeii acordat pentru fanatik.ro.

– Cum merge relația dintre Asiana și Luca? 

Asiana și Luca sunt un cuplu superb, se înțeleg perfect. Veniți dumneavoastră aici unde stau, în Pipera, să vedeți și dumneavoastră, poate eu nu văd bine, vin mereu pe aici, au examene, sesiuni… Ne pregătim să deschidem împreună o firmă, să vedem…

– Asiana și Luca erau oricum implicați într-o firmă…

Da, domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional?

Silvana Peng l-a văzut o singură dată pe Reghe

– L-ați cunoscut pe Laurențiu, tatăl lui Luca? 

Ne-am văzut o singură dată, anul trecut. În schimb, am fost de Anul Nou invitați acasă la mama lui, la doamna Marga, la Snagov. Femeia e un argint viu, vă spun, se bucură că îi calci pragul, e o femeie grozavă, foarte curajoasă.

– Ce așteptări aveți de la Asiana? 

Mi-aș dori, ca orice părinte, drumul cel mai senin și cel mai frumos pentru el, de fapt o viață cât mai 'wow' pentru copiii mei. Și-atunci, în sufletul meu, mă sperie cumva faptul că din 13 în 13 ani unii consideră că e de despărțit și de luat de la capăt…

– Vă referiți la durata primelor două căsnicii ale lui Reghecampf. 

Da, dar eu nu condamn pe nimeni, fiecare face ce crede de cuviință, dar aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am și spus 'nici nu vin să vă văd, eu trebuie să știu doar că sunteți bine în relația voastră'.

– La ce lucruri negative vă referiți? 

Nimic concret, doar că sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele.

Ce spune Silvana Peng despre iubita antrenorului

– Cu Corina ați apucat să vorbiți?

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

– De ce?

Eu nu sunt dispusă ca nici o 'Gură de Aur' (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite.

– Aveți informații concrete? 

Nu neapărat, eu doar ce citesc presa, de exemplu investigațiile domnului Liviu Alexa și altele. Și dumneavoastră, și eu și Obama putem citi, că vorbim despre presă. N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

„Mi se pare un spectacol macabru!'

– Cu ce nu sunteți de acord în povestea dintre Corina Caciuc și Reghecampf? 

Cred ca ar fi trebuit, în mod normal, ca lucrurile să se deruleze altfel. Indiferent de sentimente, cred că acel copilaș putea veni și după despărțirea legală de actuala soție. Mi se pare un spectacol macabru! Ce rost are să spun mai mult?

– Cine ar fi principalul vinovat în context? 

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?

– Despre Reghecampf ce spuneți? 

Cert este un singur lucru: Laurențiu Reghecampf iubește foarte tare femeile, probabil la 59 de ani mă va chema la nuntă, așa în amintirea faptului că ne-am cunoscut odată. E simplu calculul, acum are 46, am mai adăugat 13, cât durează o căsnicie la el. După 13 ani e 'noch einmal, schnell, schnell' (n.r. din nou, rapid, rapid), probabil ține morțiș să-l ajungă pe Borcea din urmă, dacă Borcea are 9 copii…De 3 știm toți la el, dar poate mai sunt vreo 6 de care nu știm, nu-i avem la număr încă.

„Cuscra lui Reghe': „Pe toți copiii îi iubește, e clar, dar iubește și femeile'

– Cum se înțelege Laurenţiu cu copiii dumneavoastră?

Omul iubește copiii, asta am văzut, fiindcă îl iubește și pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și-l respectă pe Răzvan la fel de mult ca pe Asiana și pe proprii lui copii. Nu mai spun, îl iubește pe Bebeto ca și pe Luca. Pe toți copiii îi iubește, e clar, dar iubește și femeile. Poate e de admirat… Nu vreau să mi-l urc în cap pe acest antrenor emerit, dar la mine ce e în gușă e și în căpușă.

– Ce ar mai fi de spus?

Am înțeles că dacă nu în aprilie, în mai se naște al treilea băiețel al lui Reghecampf, sper să fie sănătos și să se bucure de cât mai mulți copii. Aș vrea să nu mă bagați în gura lupului, fie Prodan, fie Reghe, nici măcar în gura emeritei de Deva, Corina Caciuc, fiindcă eu nu pot să urc la nivelul și rangul mogulilor. Faceți materialul, nu-i problemă, dar că eu sper ca acesta să nu se întoarcă ca bumerangul și Reghe să bată cu pumnul în masă și să despartă acești copii. Eu asta îmi doresc: Mariana Pffeifer și Reghecampf să îi lase pe drumul lor și – dacă îi susțin constructiv – s-o facă, dacă nu – să nu îi deranjeze deloc'.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter