Primele certuri la Survivor. De la ce au pornit conflictele între Faimoși

Publicat pe

Primele certuri au și apărut la Survivor, în echipa Faimoșilor. Nici bine nu a început emisiunea, căci au luat naștere tensiunile între concurenți. Vizați de această dată au fost Andreea Tonciu, Tj Miles și Cătălin Zmărăndescu. Iată ce i-a deranjat pe unii Faimoși și de la ce a pornit totul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele certuri la Survivor. Show-ul mult așteptat a început duminică seara la PRO TV și încă din prima ediție și-au făcut apariția conflictele. Dacă pentru Războinici prima noapte pare să fi fost una mai liniștită, nu același lucru s-a putut spune pentru Faimoși. După prima noapte în formulă completă au și apărut tensiunile.

Primele certuri la Survivor. De la ce au pornit conflictele între FaimoșiPrimele certuri la Survivor. De la ce au pornit conflictele între Faimoși

Primele certuri între Faimoși la Survivor

Primele certuri la Survivor. După prima noapte în junglă, care s-a dovedit a fi și una friguroasă, Faimoșii s-au pregătit de luptă. Dar înainte de a intra pe traseu au avut câteva nemulțumiri, pe care au ținut să le exprime în tabăra din care fac parte.

Până acum, s-au găsit deja două motive de ceartă la Survivor. Roxana Ciuhulescu a fost cea care s-a arătat deranjată de faptul că nu a putut dormi mai mult, din cauză că Andreea Tonciu și TJ Miles ar fi vorbit prea tare. De altfel, aceasta nu a fost singurul motiv de nemulțumire pentru cei din tabăra Faimoșilor.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…' / EXCLUSIV

Cătălin Zmărăndescu, vizat de Faimoși în primele certuri

Primele certuri la Survivor. Nu doar Roxana Ciuhulescu și-a exprimat nemulțumirile, ci și ceilalți Faimoși, care au întâmpinat la rândul lor probleme atunci când a venit vorba despre odihnă.

Cătălin Zmărăndescu a fost printre cei vizați de către Faimoși. Tot mai mulți și-au exprimat nemulțumirea pentru că sforăie. Faimoșii s-au arătat deranjați că nu s-au putut odihni cum trebuie din cauza luptătorului.

Roxana Ciuhulescu s-a pregătit fizic si mental pentru Survivor

Roxana Cihulescu a început să-și pregătească organismul pentru Survivor cu mult timp înainte de plecarea în jungla din Dominicană. S-a antrenat mult și a apelat la ajutorul vitaminelor și mineralelor, pentru a întâmpina cât mai puține probleme în competiție.

„Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental.  Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, de exemplu, mă duc la al doilea antrenament de ziua de astăzi, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice.

Îmi pregătesc organismul în sensul că am făcut niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți. Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo', a povestit ea pentru Click.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate înainte de Survivor

Andreea Tonciu a primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor, cu scurt timp înainte de plecarea la Survivor. În urma unor controale amănunțite, doctorii i-au spus brunetei că riscă să aibă noi probleme de sănătate, după o răceală puternică. Mai exact, aceștia i-au transmis că s-ar putea alege cu o otită destul de severă, din cauza presiunii, în timpul zborului către Republica Dominicană.

„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul.

Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față’, a declarat Maria, mama Andreei Tonciu.

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor Survivor 2022

Din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, luptătorul Cătălin Zmărăndescu, prezentatoarea Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, care a participat în trecut la Ferma.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter