Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Are o afacere prosperă

Publicat pe

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Surpriză peste surpriză! De asta au avut parte ieri telespectatorii Pro Tv, după ce au fost dezvăluiți, pe rând, cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022. Printre cei care vor face parte din această echipă se numără și pălărierul Radu Itu. Iată cu ce se ocupă și la ce alte emisiuni de televiziune a mai participat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Radu Itu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022. El va face echipă cu alți 11 Faimoși în cadrul emisiunii de pe Pro TV. Aceștia sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcan și Elena Chiriac.

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Are o afacere prosperăCine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Are o afacere prosperă

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. Radu Itu nu este străin de lumina reflectoarelor. Cunoaște spiritul competiției, după ce, în trecut, mai exact în anul 2018, el a participat și la emisiunea Ninja Warrior. Tot anul acesta, pălărierul de la Survivor România 2022 a făcut parte și din proiectul Splash! Vedete la apă.

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:”O să plec în…”

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia:„Mă invitase să…'

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală:„Credeam că e sfârșitul Pământului'

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. La scurt timp după ce a acceptat să participe la Survivor România 2022, Radu Itu a dat startul pregătirilor intens. A mărturisit că a slăbit deja șapte, opt kilograme și că mănâncă doar o dată pe zi pentru a se obișnui cu foamea.

„Am slăbit șapte, opt kilograme, mănânc o dată pe zi, să mă obișnuiesc cu foamea. Nu știu dacă am făcut bine, dar m-am pregătit de foame', a declarat Radu Itu de la Survivor România 2022 la Pro Tv.

Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022. La doar 29 de ani, Radu Itu se poate lăuda deja cu o carieră impresionantă. A activat în mai multe domenii, iar ulterior a ajuns să-și pună bazele proprii afaceri. A fost un model cunoscut, dar și antrenor de fitness. În prezent, el deține un brand cunoscut de pălării, după ce a hotărât să-și transforme pasiunea într-un business.

Cu ce se ocupă Radu Itu de la Survivor România 2022

Cine este Radu Itu de la Survivor România. Viața lui Radu Itu de la Survivor România 2022 a luat o întorsătură radicală în urma unei excursii în Bali. Acolo, în timp ce explora insula, el a întâlnit un meșter de pălării, în vârstă de 78-80 de ani. I-a dat curaj și l-a îndemnat să facă din pasiunea lui o afacere, sfat pe care l-a urmat imediat după întoarcerea în țară.

„Aveam o pasiune pentru pălării și înainte. Mi-am spus că de ce să nu le fac eu dacă tot am învățat chestia asta. Povestea pasiunii mele începe în felul următor. Am fost în Bali, am stat o perioadă de timp acolo. Eu am mers acolo să mă relaxez, să mă simt bine, să fac surf.

M-am tot plimbat, am explorat insula și am dat de un meșter acolo. Avea în jur de 75-80 de ani și s-a uitat la mine și mi-a zis: ‘Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în țară și apucă-te de acest business că o să reușești’', spunea Radu Itu la „Vorbește Lumea', în urmă cu ceva timp.

Radu Itu de la Survivor România 2022 deține o afacere cu pălării

Radu Itu a povestit că pălăriile lui sunt handmde și se fac pe comandă. Totodată, el a mărturisit că are și o semnătură specială marcată prin cuiele de potcovit.

Am gasit intr-un chiosc, intr-un satuc, am gasit acest cui care este semnatura. Fiecare palarie pe care o fac, are acest cui. La mine nu e fabrica, e totul pe comanda. Totul handamade.

Vine omul, stau de vorba cu el, iau masura calapodului. Îi spun „Ce iti place sa faci?’, ca la randul meu sa fac palaria astfel incat sa il reprezinte pe om si sa stie sa poarte acea palarie', mărturisea Radu Itu pentru Aleph News, acum un an.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 va reveni pe micile ecrane cât de curând, iar vedetele sunt nerăbdătoare să participe la o experiență de neuitat. Până acum, au fost anunțați doar concurenții din echipa Faimoșilor.

Marele câștigător va pleca acasă cu marele premiu. Concurenții vor face parte din două triburi, care vor lupta pentru a câștiga imunitate, dar și mai multe avantaje. Concurentul care va rezista până la final va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter