Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu: „Ne-am văzut şi i-am propus direct să se mute la mine”

Publicat pe

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu? El și Geanina Hîrjanu sunt împreună de doi ani, însă au păstrat mereu discreția în privința relației lor. De curând, au apărut împreună la un eveniment monden, de mână, ca doi îndrăgostiți. Au fost fermecați unul de celălalt încă din prima clipă, astfel că, după ce s-au văzut, el i-a propus să se mute la el acasă. Iată cum se înțelege tânăra cu fiica lui, Natalia, dar și în ce relației a rămas el cu fosta soție, Anca Lungu! Confesiunile celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu? Ștefan Lungu a scos la iveală detalii neștiute din relație cu iubita lui. După două mariaje încheiate, se pare că Soarele a răsărit din nou pe strada vedetei. Fostul soț al Ancăi Lungu iubește din nou și se înțelege de minune cu noua lui parteneră, Geanina Hîrjanu. I-a plăcut atât de mult de ea, încă de la prima întâlnire, încât i-a propus să se mute la el.

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu: „Ne-am văzut şi i-am propus direct să se mute la mine'Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu: „Ne-am văzut şi i-am propus direct să se mute la mine'

Ultima perioadă a fost destul de încărcată pentru Ștefan Lungu. A trecut prin multe clipe delicate, cum ar fi divorțul de fosta soție, Anca Lungu, problemele cu legea și moartea tatălui său. Între timp, lucrurile par că s-au mai așezat în viața lui. Este din nou îndrăgostit și pe deasupra a bifat și o reușită pe plan profesional. Acum, el este realizatorul show-ului „Gătit la costum', de pe Antena 3, dar are și multe alte proiecte în desfășurare.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim'

Citește și: Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu:„Probabil m-a refuzat pentru că…'

Citește și: Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova.Alexandru are 31 de ani

Citește și: Anca Serea, controlată de Poliție din cauza unor maldăre de gunoi.Ce e obligată vedeta să facă acum

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu

Ștefan Lungu și iubita lui Geanina Hîrjanu au împlinit recent doi ani de relație. Au aniversat într-un hotel din București, iar surpriza a fost pregătită de ea. Acum, cei doi formează un cuplu solid, însă la început, tânăra a povestit că avea un „bagaj de traume considerabil'. Din fericire, ea a reușit să-i ofere „doza' de afecțiune necesară.

În cadrul unui interviu, Ștefan Lungu a fost întrebat de ce s-a afișat în public cu iubita lui abia după doi ani. El a mărturisit că, după părerea lui, niciodată nu e prea târziu și că amândoi au trecut testul timpului. De când s-au cunoscut, cei doi stau aproape mereu împreună.

„Niciodată nu este prea târziu. Mai ales când totul e firesc. Pentru că amândoi suntem asumaţi… Am trecut testul timpului, ştim exact ce ne dorim şi putem sta unul alături de celălalt fără să ne forţăm. Da, prima apariţie la un eveniment, dar ţinând cont de faptul că de când ne-am cunoscut stăm aproape mereu împreună, este iarăşi ceva firesc', a declarat Ștefan Lungu pentru okmagazine.ro.

Noua lui iubită l-a atras ca un magnet. Ștefan Lungu a fost cucerit iremediabil de ochii ei. Geanina Hîrjanu i-a arătat că nu este frumoasă doar la exterior, ci și în interior. Spune că a găsit la ea tot ce a căutat, respect, afecțiune, iubire pentru fiica lui, Natalia, dar și o compatibilitate unică. În prezent, micuța s-a mutat la Nisa cu mama ei, Anca Lungu.

Ce l-a atras la noua lui parteneră

Ștefan Lungu și iubita lui s-au cunoscut în mediul online, iar mai apoi s-au întâlnit în aeroport. Imediat după ce a văzut-o, el i-a propus să se mute la el. De atunci, sunt de nedespărțit. Îi mulțumește Geaninei că a avut foarte multă răbdare cu el și că i-a fost alături în perioadele grele.

„La Geanina m-au cucerit ochii, apoi întreaga imagine. Am gândit superficial probabil, aşa cum gândesc mulţi dintre noi. Dar timpul mi-a dovedit că ea nu e doar o imagine. Am regăsit ceea ce cautăm toţi. Frumuseţea exterioară care se regăseşte la interior, modestie, afecţiune, empatie faţă de familia mea, respect, un mod aparte de a-mi aduce zâmbetul, o iubire curată pentru Natalia şi o compatibilitate unică.

Ne-am cunoscut în mediul online, ne-am dat întâlnire în aeroport, ea nefiind în ţară la momentul respectiv. Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine. Din aeroport. Şi de atunci suntem unul. S-a legat totul cu multă răbdare, cu înţelegere şi cu o comunicare perfectă. Nimeni nu poate ajunge să iubească cu adevărat dacă nu îşi spune oful, dacă nu trece alături de celălalt prin greu. Ori Geanina a trecut cu mine printr-o perioadă grea. A fost stâlpul meu şi a avut răbdare cu mine. Multă tare!', a continuat el.

Geanina Hîrjanu, despre Ștefan Lungu: „Habar nu aveam cine este'

La rândul ei, și Geanina Hîrjanu a recunoscut că, inițial, a fost atrasă fizic de Ștefan Lungu. Treptat, au constat că au dorințe comune. Ea îl descrie drept un tată iubitor pentru fiica lui și ca pe un „bărbat deosebit'. Spune că nu știa cine este înainte să-l cunoască și că a aflat detaliile din presă pe parcurs.

„M-a atras fizic, recunosc. Este un bărbat foarte chipeş. Apoi am început să vorbim şi mi-am dat seama că ne dorim aceleaşi lucruri, că este un tată iubitor şi un bărbat deosebit. M-au atras zâmbetul lui molipsitor, spiritul de aventură şi iubirea lui pentru viaţă, pentru prieteni, pentru tot.

Nu am fost niciodată atrasă de partea aceasta mondenă. Habar nu aveam cine este Ştefan Lungu sau cu ce se ocupă. Am aflat mai multe detalii pe parcursul relaţiei noastre, care a decurs cât se poate de normal, departe de luminile reflectoarelor. Aşa am simţit amândoi că este cel mai bine. Pot spune că l-am cunoscut pe adevăratul Ştefan, nu imaginea aceea proiectată în media', a spus iubita lui Ștefan Lungu.

„Ștefan venea cu un bagaj de traume considerabil'

Iubita lui Ștefan Lungu provine dintr-un orășel de pe lângă Capitală. Este model, dar și însoțitoare de bord. În plus, are multe proiecte ce-l implică și pe el, de viitor. Întrebată dacă a ezistat să intre într-o relație cu acesta, el având două mariaje încheiate, ea a spus că habar nu avea cine este. La început, el ar fi avut un „bagaj de traume considerabil' și ar fi simțit lipsa afecțiunii. Lucrul acesta s-a schimbat pe parcurs datorită relației lor.

„Cum am spus, nu aveam habar cine este Ştefan. Eu am rezonat cu poza lui, apoi cu discuţiile interminabile. Eram în colţuri diferite ale lumii, pe fusuri orare diferite, dar totuşi pe aceeaşi lungime de undă. Nu ştiu nici eu cum am avut atât de multă răbdare. Ştefan venea cu un bagaj de traume considerabil. Nu aveam idee în ce mă bag, însă nu regret nicio secundă că am lăsat instinctul şi inima să aleagă. Primul lucru pe care Ştefan îl arăta era lipsa de afecţiune.

Nu sunt psiholog, dar cumva am reuşit să îl ajut să îşi reclădească încrederea în sine. Să se redescopere, pentru că este un om foarte bun. Nu pot spune că imaginea în media defineşte persoana, dar ca să-ţi răspund la întrebare, mai întâi m-am îndrăgostit şi apoi am citit ştirile. Probabil nu mi-ar fi influenţat părerea nici dacă s-ar fi întâmplat invers. Am fost învăţată să nu judec după aparenţe şi să dau o şansă înainte' , a mai transmis ea pentru sursa citată.

Cum se înțelege Ștefan Lungu cu fiica lui, Natalia

Întrebat despre conexiunea lui cu fiica sa, Natalia, Ștefan Lungu a spus că e un subiect sensibil. Acum, ei se văd mult mai rar față de cum o făceau înainte de pandemie, dar revederile sunt întotdeauna emoționante. Conform spuselor lui, ține legătura cu ea prin mama ei.

„Este un subiect sensibil mereu… Natalia trăieşte între două lumi, dar este un copil vesel. Ştie să vadă partea frumoasă. De văzut ne vedem mult mai rar decât eram obişnuiţi înainte de pandemie şi considerabil de rar ţinând cont că am respirat împreună trei ani. Revederile sunt mereu explozive. Ţinem legătura zilnic prin mama ei. Sunt conectat la viaţa Nataliei şi sunt prezent în viaţa ei în condiţiile date. Important este că are parte de iubire la puterea a patra.

Cred că deja ştie cam totul despre mine. Când copilul îţi spune că eşti cel mai bun tătic din lume de fiecare dată când te vede este un fel de medalie de aur la olimpiada vieţii. Nu vreau să fiu un supererou. Vreau să fiu tatăl care îşi iubeşte necondiţionat copilul', a declarat el, conform aceleiași surse.

În ce relații a rămas cu Anca Lungu

Cât desre fosta lui soție, Anca Lungu, Ștefan Lungu a spus că au rămas în relații civizilate. Amțndoi își respectă viețile private.

„Civilizate. Ca între doi oameni care au în comun un copil. Suntem, cred eu, maturi. Ne respectăm vieţile private şi lucrăm împreună ca Natalia să fie un om aşezat corect pe această lume', a susținut vedeta.

Întrebat dacă mai e dispus să se căsătorească din nou, el a mărturisit: „Căsătoria este o dovadă pentru alţii că ai pe cineva în viaţa ta. De câte ori nu primesc unii oameni persoane în viaţa lor crezând că sunt suflete pereche… Am încredere în persoana de lângă, nu într-o cutumă. Iau trecutul ca pe o sumă de lecţii şi ştiu exact ce am de făcut pe viitor ca viaţa mea şi a persoanei de lângă să fie a noastră'.

Ștefan Lungu, despre iubita lui: „Uneori îi fac eu poze când o mână de bărbat o îmbrățișează'

Ștefan Lungu spune despre el că nu e o fire geloasă. Nu are îndoieli în privința Geaninei și e perfect de acord cu meseria ei de model. Ba mai mult, a mărturisit că uneori chiar el o fotografiază când e îmbrățișată de alt bărbat, pentru că așa indică scenariul.

„Îndoiala vine din neîncrederea în tine. Eu am învăţat şi învăţ zilnic să mă iubesc. Dacă mă iubesc pot să iubesc. Ispite sunt la tot pasul. Şi pe pământ, şi în aer, şi în metrou. Cred că la 45 de ani trebuie să mă gândesc la ceva mai aplicat decât la avioane. Am cunoscut-o ca model, era şi atunci, este şi acum.

Uneori îi fac eu poze când o mână de bărbat o îmbrăţişează. Aşa este scenariul. Ar fi straniu să îi crăp capul creştinului, nu? Am învăţat să comunic cu ea. Am învăţat împreună că aceasta este cheia unei relaţii reuşite şi fericite. Suntem amândoi împăcaţi cu fiecare secundă petrecută. De acum înainte, tot ce avem este bonus oferit de viaţă', a precizat el.

Ștefan Lungu a rămas fără tată

În viitorul apropiat, Ștefan Lungu va împlini 45 de ani. Spune că e împlinit, având un proiect în lucru de care e mândru și o fetiță care a împlinit 7 ani. Se simte însă mai sărac, după ce și-a pierdut tată. Acum, își dorește să îi facă mamei lui o viață mai bună.

„Sunt Săgetător. De doi ani ziua mea este parcă altfel. Mă prinde împlinit. Cu un proiect grandios în lucru, cu un program TV care sper să cucerească publicul, cu o fetiţă care a făcut şapte ani. Da… Mai sărac fără tatăl meu, dar cu speranţa că pot să îi fac mamei mele viaţa mai bună. Că pot să strâng în jurul meu oameni frumoşi, că pot să readuc speranţa. Că pot să ofer', a conchis acesta.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter