Anca Serea, controlată de Poliție din cauza unor maldăre de gunoi. Ce e obligată vedeta să facă acum

Publicat pe

Poliția Locală a găsit maldăre de gunoi pe o proprietate a Ancăi Serea. Oamenii legii ar fi descoperit o groapă de gunoi pe o proprietate a vedetei, situată în sectorul 2. Angenții ar fi constatat că terenul respectiv s-ar fi transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Iată ce e obligată să facă acum soția lui Adi Sînă, în urma verificărilor efectuate de serviciul Protecția Mediului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Poliția Locală a fost în control la Anca Serea. În urmă cu două săptămâni, WOWbiz.ro ar fi prezentat informații despre necazurile pe care soția lui Adi Sînă le-ar fi avut cu angajații de la Primăria Sectorului 2, din Capitală. Aceeași sursă scrie acum că prezentatoarea ar avea din nou probleme. În prezent, ar fi vorba despre un teren deținut de soția lui Adi Sînă, din sectorul 2, pe care l-ar fi primit moștenire de la fostul ei partener.

Conform sursei menționate anterior, în urmă cu câteva săptămâni, Primăria Sectorului 2 din București ar fi forțat pătrunderea pe terenul deținut de Anca Serea. Totul s-ar fi realizat prin cadrul unei hotărâri judecătorești.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Anca Serea și Adi Sînă.Vedeta TV nu s-a lăsat ușor cucerită

Citește și: Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă:”Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp”

Citește și: Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 Mireasă, divorțează:„Am găsit o ușă închisă…'

Citește și: Alexandru Arșinel a fost externat, dar va fi operat la inimă, duminică:„Mi s-a montat un stent'

Anca Serea, controlată de Poliție din cauza unor maldăre de gunoi

Informațiile din dosar ar arăta că prezentatoarea TV ar fi fost vizitată de către Poliția Locală – serviciul Protecția Mediului. Agenții ar fi efectuat un control pe terenul respectiv, din sectorul 2. După aceea, s-ar fi constatat că proprietatea care nu ar fi împrejmuită ar fi devenit o groapă de gunoi.

În urma controlului, autoritățile ar fi găsit proprietarul, în persoana Ancăi Serea. Ea ar fi fost notificată în două rânduri ca să curețe terenul respectiv, din sectorul 2. Oamenii legii ar fi făcut acest gest pentru că fiind vorba de o proprietate privată, primăria nu ar avea acces să intre pe suprafața de teren, deși nu ar fi împrejmuită.

Ce e obligată vedeta să facă acum

Aceeași sursă mai scrie că soția lui Adi Sînă nu ar fi răspuns notificărilor venite din partea autorităților. Astfel, ele s-ar fi adresat justiției și ar fi cerut un ordin judecătoresc pentru a pătrunde pe proprietatea respectivă.

„În data de 02.06.2021 s-au efectuat din nou verificări de către Poliția Locală sector 2, constatându-se că terenul menționat este neîmprejmuit, cu vegetație crescută necontrolat și depozite de deșeuri, efectuându-se și fotografii, întocmindu-se nota tehnică de constatare depusă la fila 6 dosar;

la data de 07.06.2021 organul de control a sesizat Primăria sectorului 2 București (fila 5 dosar) în scopul efectuării demersurilor necesare în vederea autorizării din partea instanțelor judecătorești a Primarului Sectorului 2 în vederea salubrizării respectivului teren', se prezintă în dosar, potrivit WOWbiz.ro.

Anca Serea, notificată să curețe terenul respectiv

Astfel, Anca Serea ar fi fost obligată să le permită celor de la salubritate să intre pe terenul ei. În plus, ea ar urma ca, în calitate de proprietar, să suporte cheltuielile presupuse de această operațiune efectuată de angajați.

„Lucrările se efectuează în numele și pe cheltuiala proprietarilor notificați, în limita fondurilor aprobate anual cu această destinație în bugetul, local, cu condiția constituirii dreptului de creanță și a recuperării cheltuielilor de la proprietarii notificați în condițiile legii'…' în toate cazurile în care proprietarul notificat conform alin. (1) nu permite accesul în imobilul supus lucrărilor de intervenție în vederea executării acestora de către autoritatea administrației publice locale, primarul solicită autorizarea instanței judecătorești competente, prin ordonanță președințială, dată cu citarea părților', se menționează în motivare, mai scrie sursa citată.

Potrivit aceleiași surse, acum cu două săptămâni, instanța ar fi hotărât, printr-o ordonanță președențială, să permită accesul angajaților de la primărie pe terenul soției lui Adi Sînă. Decizia ar fi fost luată pentru efectuarea lucrărilor de salubirzare și igienizare, ca mai apoi instituția să-și recuperea banii de la prezentatoare.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter