Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 Mireasă, divorțează: "Am găsit o ușă închisă..."

Publicat pe

Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 de la Mireasă, vor divorța. Vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului. Deși fosta concurentă a încercat să îi mai dea o șansă, soțul ei se pare că nu-și mai dorește o relație. Iată care este motivul din cauza căruia au ajuns în situația de față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria și Liviu Olteanu s-au cunoscut la showul Mireasă și au decis să formeze o relație. La finalul lunii august, cei doi îndrăgostiți chiar s-au căsătorit.

Însă, la doar câteva luni după terminarea competiției, Maria și Liviu Olteanu au decis să divorțeze.

Citește și: Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4.A locuit 3 ani în Germania

Citește și: Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani.Primele declarații

Citește și: Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva:„Că sunt mult prea…’

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea:„Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci’

Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă divorțează

După doar trei luni de căsnicie, Maria și Liviu Olteanu au decis să divorțeze. Vestea cea tristă a fost făcută chiar de câștigătoarea sezonului 3 a showului Mireasă.

Vizibil afectată de ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual, Maria nu a vrut să dea prea multe declarații despre motivul despărțirii.

Totuși, se pare că femeia a încercat din răsputeri să îi mai acorde o șansă iubitului ei, însă fără rezultat.

„Nu mai îmi puneți întrebări despre Liviu, vă rog frumos. Nu ne-am împăcat, nu ne vom împăca. Am venit la Giurgiu să vorbesc cu el. Am venit să repar ceva. 

Am zis că sunt femeie și e de datoria mea să încerc. Am găsit o ușă închisă, un loc unde nu era Liviu. Când l-am sunat, mi-a spus că e departe și că ne vedem la divorț. Nu mai vorbiți, nu mai scrieți nimic. Vreau ca toată lumea să fie alături de el, cine vrea, doar că eu sunt eu', a povestit Maria Olteanu în mediul online.

Cum a cerut-o în căsătorie pe Maria

Maria și-a dorit să părăsească emisiunea, însă Liviu nu a putut să lase să place. Astfel, tânărul a pus totul la cale și a cerut-o în căsătorie. Cererea a fost extrem de emoționantă, iar concurenta a acceptat imediat propunerea.

„Și pentru că sunt foarte hotărât și pentru că nu mă grăbesc și știu ce vreau… Simt să îți spun: Vrei să fii soția mea?! Este prima oară când eu îmi doresc și o fac pentru că eu îmi doresc… Eu nu glumesc, sunt foarte sincer și foarte hotărât… Am zis că dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată’, i-a declarat Liviu Mariei.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter