Roxana Vancea a postat primele imagini cu fiul ei. Cum arată Ayan

Publicat pe

Roxana Vancea a postat primele imagini cu fiul ei. Roxana Vancea este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe nume Ayan. Diva a fost externată din spital și a făcut publice primele imagini cu bebelușul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea este cea mai nouă mămică din showbizul românesc. Aceasta a adus pe lume un băiat perfect sănătos pe care îl cheamă Ayan. Diva nu a ieșit de mult timp din spital și deja a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuțul. Se pare că Roxana este mai fericită ca niciodată!

Micuțul a fost surprins stând în pătuțul său. Roxana a făcut un videoclip în care se poate observa perfect cât de frumos este copilul ei.

Citește și: Roxana Vancea, prima reacție după ce a devenit mamă:”Am născut natural, fără epidurală”

Citește și: Roxana Vancea a născut!A devenit mama unui băiețel perfect sănătos

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu'

Citește și: Mihai Făgădaru, fostul soț al Ioanei Picoș, a murit. Era în stare gravă la spital:„Se simțea rău…'

Roxana Vancea a postat primele imagini cu fiul ei

Roxana Vancea a devenit de curând mămică. Diva a fost externată din spital și imediat cum a ajuns acasă l-a surprins pe fiul său dormind. Cel mic se afla în pătuțul său atunci când tânăra a decis să îl filmeze.

Roxana este foarte fericită că în sfârșit se află în propria sa casă. Zilele trecute, ea a declarat că abia așteaptă să iasă din spital și să fie alături de soțul ei. Băiatul Roxanei este perfect sănătos!

„Am născut la stat'

Roxana Vancea a se numără printre vedetele care au ales să nască natural, la stat. Aceasta a vorbit zilele trecute despre starea sa de sănătate și despre micuțul Ayan.

Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!', a spus ea pentru click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter