Tatăl Denisei Răducu, despre procesul deschis împotriva fostului impresar al artistei: "Am cheltuit sume imense"

Publicat pe

Au trecut aproape patru ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață. Familia nu-și găsește liniștea nici acum, iar tatăl regretatei artiste vrea să i se facă dreptate cu orice preț. Declarații cutremurătoare făcute de tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape patru ani, Denisa Răducu se stingea din viață din cauza unei boli nemiloase. De atunci, familia ei nu și-a putut găsi liniștea.

Astfel, tatăl acesteia este decis să meargă până în pânzele albe pentru a face dreptate. Iată ce a făcut acesta de curând.

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:„E prima după atât de mult timp’

Citește și: Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte:'Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…'

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri:„Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos’

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru a suferit ani la rând de depresie, după moartea artistului:„Am plâns în fiecare zi’

Tatăl Denisei Răducu a dechis proces împotriva fostului impresar

Tatăl Denisei Răducu vrea să-i facă dreptate cu orice preț fiicei sale. Astfel, Emilian Răducu a decis să deschidă un proces împotriva fostului impresar.

„Nu știu ce să zic, nu mi-a mai spus nimeni, nimic, despre proces. Avocatul a dat cazul altcuiva, i l-a dat unei doamne, dânsa îmi tot spune să mai aștept, dar parcă nici nu mai îmi vine să o sun. Se tot amână, până când se va amâna doar Dumnezeu știe. Va primi fiica mea cea mare, prin Internet, data următorului termen', a declarat Emilian Răducu, pentru playtech.ro.

De asemenea, tatăl regretatei artiste a mai spus că a cheltuit foarte mulți bani pe acte și avocați. Se apropie de suma de 10.000 de euro, însă nu vrea să renunțe.

„Am cheltuit mult și pe acte, este vorba de mii de euro, ne apropiem de 10.000 de euro, sumele acestea sunt imense pentru un om ca mine care lucrează pe un salariu mediu pe economie. Eu iau cam 1.400 de lei lunar, din care dau pe medicamente cam 400 de lei.

Dar, nu mă plâng, nu sunt omul care să apeleze la alții, nu vreau să depind de nimeni, nu stau cu gândul că „Aoleu, m-am împrumutat!'. Îmi strâng cât am și îmi fac ce vreau când am toți banii.

Am rămas cu sechele, după pareză, trebuie să evit umiditatea și supărările. M-am vaccinat printre primii, eu cred în medici, dacă ei spun că asta este soluția știu ei ce zic, nu sunt eu mai deștept decât un doctor', a mai spus bărbatul pentru sursa citată.

Cum se înțelege cu fosta soție

Bărbatul a mai spus în ce relații a rămas cu fosta sa soție. Se pare că aceștia se mai văd acum doar la pomana Denisei, în rest, fiecare își vede de treaba lui.

Ne vedem și vorbim doar când îi facem pomană Denisei, în rest, fiecare e cu viața lui. Nu mi-am mai refăcut viața, sunt genul de om care gândesc că, dacă n-a mers de prima oară, și n-a fost înțelegere și vorbă bună, dacă nu am putut face treabă cu mama fetelor, nici că mai vreau altă femeie, căci nu se știe peste ce mai dau. Nu disper, nu sunt nici primul nici ultimul bărbat singur', a mai adăugat el.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter