Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea: „A fost complimentat de câteva doamne...”

Publicat pe

Antonia a vorbit, de curând, despre relația frumoasă pe care o are cu Alex Velea. Cei doi au doi copii împreună și sunt foarte fericiți. Cântăreața spune, cu multă emoție, că artistul o completează din toate punctele de vedere și că el este omul care a făcut-o să fie mult mai bună decât era înainte să o cunoască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea și Antonia se iubesc de mai mulți ani, iar din relația lor au rezultat doi băieți superbi pe care îi cresc împreună cu grijă și dăruire. Cei doi artiști petrec foarte mult timp cu cei mici și le acordă mereu atenția lor. Cântăreața mărturisește că a învățat foarte multe lucru de la partenerul ei de viață.

Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea: „A fost complimentat de câteva doamne...'Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea: „A fost complimentat de câteva doamne...'

Antonia vorbește despre relația cu Alex Velea. Ce a învățat de la cântăreț

Într-un podcast unde a fost invitată, Antonia a vorbit deschis despre relația sa cu Alex Velea, mărturisind că e foarte fericită și că se simte cu adevărat o femeie iubită.

'El m-a învățat foarte multe lucruri bune. El m-a învățat să fiu și mai bună, întodeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare, îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care mă iubește, să nu mai băg în seamă (…)

Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, că ce frumos din partea lui Alex că a salutat, salută chiar și femeia de serviciu', a povestit Antonia.

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă’

Citește și: De ce nu poate face Antonia și al patrulea copil. Alex Velea:„Copilul ar avea…’

Citește și: Ce regrete are Anamaria Prodan din timpul căsniciei cu Reghe

Artista se simte norocoasă că îl are alături pe Alex Velea în fiecare zi

Antonia spune că nu de puține ori bărbații îi spun lui Alex Velea că este norocos că o are alături, dar cântăreața a mărturisit că lucrurile stau, de fapt, altfel.

Vedeta susține că ea e de fapt cea mai norocoasă că are un așa bărbat lângă ea care îi oferă toată dragostea.

De multe ori primește complimente că ce norocos e Alex. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos', a mai spus ea.

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vară

Antonia și Alex Velea s-au logodit în vara acestui an, mai exact în iulie 2021. Cei doi le-au dat marea veste fanilor, postând primele imagini cu inelul de logodnă.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!’, a scris Alex Velea în dreptul primei poze cu inelul de logodnă, la acea vreme.

Antonia a postat și ea un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. I-a spus lui Alex Velea că-l adoră și că pentru ea, el este prințul ei.

„Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex’, a scris atunci Antonia pe Internet.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter