Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. E la a doua căsătorie

Publicat pe

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. Surprizele s-au ținut lanț pentru fanii emisiunii Survivor România. Lista concurenților din echipa Faimoșilor a fost dezvăluită, iar telespectatorii s-au bucurat să-și vadă preferații. Printre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii difuzate pe Pro TV se numără și Cătălin Zmărăndescu. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. Fanii emisiunii Survivor România au avut parte de surpriză peste surpriză. După ce s-a anunțat că show-ul nu va mai fi difuzat pe Kanal D, ci pe Pro TV, telespectatorii au mai aflat o veste „bombă'. În urmă cu scurtă vreme, în emisiunea lui Cătălin Măruță au fost dezvăluiți cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022.

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. E la a doua căsătorieCine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. E la a doua căsătorie

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. În urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro Tv, a avut loc un moment inedit. Au fost invitați cele 12 vedete ce vor participa la Survivor România 2022. Echipa Faimoșilor e compusă din 12 nume celebre. Acestea sunt: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Citește și: Cine este Xonia de la Survivor România 2022.Suferă de o boală autoimună

Citește și: Cine e Otilia Bilionera de la Survivor România 2022.E căsătorită cu un afacerist

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…'

Citește și: Cum arată fiica fostului Principe Nicolae și a Nicoletei Cârjan la 5 ani.Iris Anna seamănă perfect cu tatăl ei

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022. Așadar, Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Fostul luptător nu este străin de lumea televiziunii. În urmă cu ceva vreme, el a mai participat la o emisiune celebră, tot de pe Pro TV. Este vorba despre „Ferma', show în care a stârnit un val de reacții din partea colegilor, din cauza comportamentului său mai vulcanic, scrie libertatea.ro.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022 s-a născut pe data de 26 ianuarie 1973. Așadar, în prezent, el are 48 de ani. Este cunoscut în lumea sportului și are fani în toată țara. El e un fost luptător profesionist de arte marțiale mixte şi campion mondial şi European UFC. A acceptat bucuros noua provocare din viața lui și e încântat să facă parte din proiectul Survivor.

Cătălin Zmărăndescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Luiza. Se află în prezent la a doua căsătorie. În trecut, el a divorțat de prima lui nevastă, Cristina Zenovia. Deși are sute de fani, puțini știu că Faimosul de la Survivor România 2022 este și tată. El are patru copii, doi din prima căsnicie și doi din mariajul cu actuala parteneră.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Noul sezon va fi prezentat de aceeași gazdă ca în ediția anterioară. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2022, crede că s-a născut pentru această emisiune. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter