Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „M-am urcat pe bloc, la etajul 10, și...”. Cine l-a salvat

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă. Este dezvăluirea prin care sportivul și-a șocat recent toți fanii. Deși e o fire deschisă, puțini știau că fostul luptător a vrut să-și pună capăt zilelor. S-a întâmplat în urmă cu mulți ani, într-un moment de cotitură. Din fericire, cineva l-a salvat la timp, arătându-i cât este, de fapt, de puternic. Iată cine a fost „îngerul lui păzitor'!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a povestit că a vrut să se sinucidă acum mulți ani în urmă. În viața lui, până la 49 de ani, au existat mai multe episoade care l-au marcat. Un moment de cotitură pe care l-a avut l-a făcut însă să vrea să se sinucidă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, deoarece cineva a fost acolo să-l salveze.

Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „M-am urcat pe bloc, la etajul 10, și...'. Cine l-a salvatCătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă: „M-am urcat pe bloc, la etajul 10, și...'. Cine l-a salvat

De curând, Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici pe YouTube. Fostul concurent de la Survivor și-a deschis sufletul de dragul fanilor săi și a povestit atât despre cariera lui, cât și despre viața personală. Astfel, internauții au aflat despre episoadele care l-au marcat, dar și despre momentul de cotitură în care a vrut să-și pună capăt zilelor.

Citește și: Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor:”Viața la țară să știți că e frumoasă…”

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, sfâșiată de durere la trei ani de la moartea fiului:”Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el'

Citește și: Anca Sigartău, mărturisiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul:„Eu știam că mor, nu mai am de trăit'. Cum s-a vindecat

Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă

Cătălin Zmărăndescu a fost concurent la Survivor 2022. Fanii lui s-au bucurat să-l revadă, fiind cunoscut ca un fost luptător profesionist, campion mondial și european la box. De-a lungul timpului, el a făcut și arte marțiale mixte și a evoluat în cadrul mai mulot gale MMA. În ciuda succesului săi, a luat decizia de a se retrage în anul 2017, după o victorie împotriva lui Thomas Czerwinski.

De asemenea, fanii lui Cătălin Zmărăndescu știu faptul că el a fost în trecut bodyguard-ul lui Gigi Becali. În 2009, fostul luptător a fost implicat într-un scandal public, iar atunci a fost condamnat și la închisoare. Abia acum, după mulți ani, fostul concurent de la Survivor a decis să dezvăluire cum l-a schimbat întreaga experiență nefericită, susținând că, în acele momente, a vrut să se sinucidă.

„A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul – și când spun totul, chiar e totul – după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol.

Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul', a declarat Cătălin Zmărăndescu în cadrul podcastului.

Cine l-a salvat

Persoana care-l sunase atunci era un bun prieten de-al său. Acesta a realizat imediat că sportivul are probleme, astfel că a mers direct la el. Din fericire, în cele din urmă, a reușit să-l convingă pe Cătălin Zmărăndescu să nu recurgă la un asemenea gest.

„Era un prieten foarte bun, e psiholog. Mi-a zis: Unde ești? Că vin acum! A venit, s-a așezat lângă mine, m-a luat de mână și mi-a zis: Dacă sari tu, sar și eu. Dar înainte să sari îți spun că ești un prost și un egoist, pentru că te gândești doar la tine.

Și a reușit să mă aducă cu picioarele pe pământ și să mă facă să îmi dau seama cât de puternic sunt. Momentul ăla a fost momentul meu de cotitură, care m-a schimbat foarte mult și m-a făcut să gândesc altfel', a mai povestit el.

Cu această ocazie, Cătălin Zmărăndescu a vorbit și despre alte două persoane despre care, spune el, i-au schimbat viața. Este vorba despre Nicu Gheară, cel care i-a oferit o direcție în viață, și actuala lui soție, Luiza Zmărăndescu. Despre amândoi are numai cuvinte de laudă și îi consideră îngerii lui păzitori.

„În viața asta, fiecare dintre noi merită o a doua șansă. Dar una e când ți se dă a doua șansă și o accepți cu umilință și încerci să îndrepți tot ceea ce ai greșit, și alta e când accepți a doua șansă ca ceva ce ți se cuvine, și nu înveți nimic din chestia asta. Eu am primit a doua șansă și pentru mine a doua șansă se numește Nicu Gheară și Luiza Smărăndescu, soția mea', a mărturisit fostul concurent Survivor.

Cătălin Zmărăndescu a făcut închisoare

În urmă cu mai mulți ani, Cătălin Zmărăndescu a fost implicat într-un scandal uriaș. Atunci, el era bodyguard-ul lui Gigi Becali. În 2009, latifundiarului din Pipera i-ar fi fost furată mașina, iar fostul concurent Survivor ar fi participat la recuperarea autoturismului, fără ca Poliția să fie implicată. Astfel, fostul luptător a fost acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților.

Cătălin Zmărăndescu a fost atunci condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar, în cele din urmă, a stat în pușcărie doar 29 de zile. La scurtă vreme, el a decis să plece din România și să-și înceapă o nouă viață în Anglia.

„A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare.

Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina', spunea Cătălin Zmărăndescu la acea vreme.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter