Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte: „Mi-ar fi benefic”

Publicat pe

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer. Alina Laufer este una dintre adeptele operațiilor estetice și nu îi este teamă să recunoască acest lucru. Vedeta a apelat, din nou, la o procedură extrem de apreciată în zilele noastre. Iată ce modificare majoră a făcut la nivelul feței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer este una dintre vedetele care apelează constant la medicii esteticieni. Aceasta a făcut mai multe intervenții în ultima perioadă, ultima fiind cea de mărire a bustului. Cu toate acestea, ea încă găsește anumite aspecte pe care dorește să le modifice, astfel a apelat din nou la intervenția medicului estetician.

Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte: „Mi-ar fi benefic'Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte: „Mi-ar fi benefic'

Așadar, nu este pentru prima dată când Alina Laufer trece pragul cabinetului medicului estetician. În 2015, vedeta a surprins pe toată lumea, operându-și nasul. Blondina a apelat atunci la o intervenție de rinoplastie și a primit multe aprecieri pentru rezultatul obținut. Iar asta nu e tot! În urmă cu mai mulți ani, aceasta și-a pus silicoane, și-a făcut lifting facial pentru pielea de pe gât și și-a mărit fesele cu grăsime proprie.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie:M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer

Ce intervenții estetice și-a făcut, în secret, Alina Laufer. Acum, blondina a mers, din nou, la medicul estetician. Se pare că acesta susține că în acest moment are nevoie de un lifting, dar nu unul foarte violent. Ea consideră că i-ar fi benefic aspectului său fizic.

'Un lifting în zonă, dar nu violent, mi-ar fi benefic', explica ea medicului estetician. 

Se pare că în cadrul vizitei, Alina a apelat la o procedură estetică pe care tot mai multe dive din showbizul românesc au adoptat-o. Potrivit informațiilor FANATIK, aceasta și-a făcut o intervenție care se numește cat-eye (ochi de pisică), ce are ca scop ridicarea pleoapelor, redea fermitatea pielii în zona ochilor și oferă un aspect de migdală.

A avut conflicte cu fostul ei soț, Jorge

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Jorge a explicat situația dintre el și Alina, de la începutul divorțului. Se pare că actuala soție a lui Ilan nu își dorea ca fostul ei partener de viață să fie în preajma fiicei lor. Aceasta găsea întotdeauna scuze pentru ca artistul să nu o vadă pe Carina.

„Am intrat în depresie în urma divorțului, pentru că nu puteam să mă întâlnesc cu Carina. Da, mi-a interzis. Vorbeam cu ea seara și îi ziceam „Ok, mâine e sâmbătă și știi că e weekendul meu’, ea zicea da, da. La 10 eram în fața porții, sunam la ușă și nu răspundea nimeni, o sunam și zicea „Ahh… Noi ne-am hotărât să plecăm la munte și cu Carina’. S-a întâmplat o dată, de două, de trei ori… Apoi am întrebat avocatul ce să fac. Chemam Poliția, făceam proces verbal… Apoi a înțeles că este nasol și nu a mai făcut’, a declarat artistul.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran, ziaruldeiasi.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter