Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare: „Mai avem lucruri de spus”

Publicat pe

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare. Bianca Mitroi a fost una dintre concurentele controversate de la Casa Iubirii. Aceasta a format, pentru scurt timp, un cuplu cu Sorin, însă a fost eliminată. Acum, ea a oferit primul interviu în care a vorbit despre întreaga experiență!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Mitroi este o femeie puternică, devotată, care a venit la show-ul de la Kanal D pentru a-și găsi dragostea adevărată. Din păcate însă, ea nu a reușit să își îndeplinească scopul și a fost eliminată încă din primele ediții ale competiției. Acum, în cadrul unui interviu, ea a declarat că îi simte lipsa lui Sorin, bărbatul de care se îndrăgostise.

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare: „Mai avem lucruri de spus'Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare: „Mai avem lucruri de spus'

Aceasta consideră că povestea sa de dragoste cu Sorin nu s-a încheiat încă. Iată declarațiile!

Citește și: Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii.E cântăreață de muzică de petrecere

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară:'E ceva interesant'

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină’

Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare

Bianca Mitroi susține faptul că ea și Sorin nu și-au încheiat povestea de iubire. Ea este de părere că Universul îi va aduce din nou împreună, cât mai curând posibil. După eliminare, aceasta susține că a suferit destul de mult, însă acum, și-a recuperat zâmbetul.

„Cel mai mare impuls a fost de a iubi cu adevărat și de a-mi întemeia o familie. Sunt într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte tare asta. Am considerat că este în regulă să cunosc un om cu pasi mici dar siguri. Bianca a fost ranita de prea multe ori în dragoste, dar nu și-a pierdut niciodată speranța deoarece cred că în viață totul e cu un scop. Chiar daca am suferit, m-am ridicat. Stiu că drumul meu este undeva acolo. Cred că eu si Sorin mai avem lucruri de spus. Ochii lui mi-au transmis asta.”, a declarat ea pentru KANAL D.

De ce a fost considerată falsă

În timpul competiției, Bianca Mitroi a fost considerată de colegii ei drept un om fals. Aceasta a explicat că nu este deloc așa, ci că persoanele din Casa Iubirii s-au temut de caracterul ei puternic.

Consider că multe persoane s-au temut de caracterul meu puternic și au încercat să mă înlăture. În puținul timp petrecut acolo, am arătat lucruri care nu au nicio legătură cu falsitatea. Critica nu poate fi evitată, am învățat să nu mai pun la suflet.”, a spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter