Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară: "E ceva interesant"

Publicat pe

Ovidiu Lipan Țăndărică trăiește poate cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artistul va deveni bunic pentru a doua oară, după ce în urmă cu doi ani nepotul său a venit pe lume. Familia maestrului se mărește cu încă un membru, iar pe drum este o nepoțică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Toboșarul Ovidiu Lipan Țăndărică este un tată și bunic fericit. Îndrăgitul artist în vârstă de 69 de ani se bucură enorm că familia sa se mărește. Dacă în urmă cu doi ani venea pe lume nepotul său, anul acesta, maestrul va deveni bunic pentru a doua oară. Cântărețul este în culmea fericirii.

Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară: "E ceva interesant"Ovidiu Lipan Țăndărică, bunic pentru a doua oară: "E ceva interesant"

În urmă cu doi ani, în timpul pandemiei de coronavirus, a venit pe lume primul nepot al artistului, Ionatan. Micuțul s-a născut în Germania, acolo unde fiul maestrului locuiește împreună cu familia sa. Acum artistul se simte binecuvântat că urmează să fie bunic, din nou.

Citește și: De unde i se trage lui Ovidiu Lipan porecla Țăndărică:”Cu nasul mare, părul creț, parcă eram…”

Citește și: În ce relație a rămas Ovidiu Lipan Țăndărică cu fosta soție:”Sabina are locul ei special în viața mea”

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Citește și: Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii:„Nimeni nu a întrebat de dumnealui, au venit doar…'

Ovidiu Lipan Țăndărică va deveni bunic pentru a doua oară

Maestrul Ovidiu Lipan Țăndârică ste în culmea fericirii și trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții lui. În urmă cu doi se năștea primul lui nepot, Ionatan, pe care nu a apucat să îl vadă din cauza pandemiei de coronavirus. Acum artistul a primit o veste minunată de la fiul lui. Toboșarul Ovidiu Lipan Țăndărică va deveni bunic pentru doua oară. Alexander, fiul artistului locuiește în Germania alături de familia sa.  

„Am rămas în relații foarte bune și cu Alexander, și cu mama lui. Ideea e că fiecare își duce drumul în viață și eu cred că mulți care nu se mai înțeleg, după mulți ani, ar trebui să aibă puterea să spună lucrul ăsta și să-și urmeze drumul lui în viață, că fiecare vine și pleacă singur până la urmă și e mare păcat să rămâi cu un regret. Dacă eu nu veneam în România regretam foarte mult. Și de-asta sunt împlinit. Asta cu bunic e o chestie care mi se pare o ciudățenie! Eu încă îmi trăiesc libertatea asta adolescentină și să fii și bunic e un lucru foarte plăcut, e ceva foarte interesant', spune Ovidiu Lipan Țăndărică pentru fanatik.ro.

Cum se înțelege Ovidiu Lipan Țăndărică cu fiul său, Alexander

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit cu Sabina, femeia care i-a dăruit un fiu. Cei doi au locuit în Germania, dar în urmă cu mulți ani, artistul a luat decizia de a reveni în țară, divorțând de soția sa. Fiul său a rămas alături de mama lui în Germania, iar artistul și fiul său au o relație apropiată. Toboșarul încearcă să fie aproape de băiatul său, chiar dacă recunoaște că viețile lor sunt diferite.

Sentimentul ăsta de a ne înmulți și de a fi o familie mare cred că-l are fiecare. Eu am fost singur la părinți și de-asta mă bucur enorm că am un nepoțel și mai vine unul acum. Lucrurile decurg, au cursul vieții. Fiecare cu viața lui. Eu încerc să ajut cât se poate de mult și să fiu aproape de ei.Alexander are concerte, el a terminat Academia de Muzică în Olanda și are proiectele lui personale, compune muzică… (…) E un băiat foarte frumos! El e reușit! Și talentat! L-am invitat la niște concerte aici în țară, a fost cu mine de puști, când avea 13 ani l-am luat la un concert, cânta la chitară deja, la 16 ani, la 18 ani, la diferite evenimente pe care le-am avut în România, l-am invitat și am cântat pe aceeași scenă. E o plăcere deosebită, e un lucru minunat să simți chestia asta', a mai spus artistuul Ovidiu Lipan.

Ovidiu Lipan Țăndărică nu și-a cunoscut nepotul

În urmă cu doi ani, Ovidiu Lipan Țăndărică devenea bunic pentru prima oară. Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul nu a reușit să își cunoască nepotul. Chiar și așa, toboșarul vorbește deseori cu fiul său, iar pe Ionatan îl vede pe Skype.

El s-a născut tot în perioada asta de pandemie. Din cauza asta nu am avut ocazia ca să ne strângem în brațe, dar urmează. Important e să fim sănătoși și să avem continuitate cu proiectele noastre. (…) Încă îmi trăiesc viața artistică și nebunia creativă.Nici nu mă văd ca bunic, o să fie ceva (nr. întâlnirea cu nepotul)… foarte ciudat, nu am sentimentul ăsta neapărat, încă îmi trăiesc viața de artist. E altă stare, e altfel‘, a spus artistul al Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter