Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan: „E adrenalină”

Publicat pe

Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan. Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta a fost invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a făcut mai multe declarații cu privire la viața sa sexuală. Dezvăluirile l-au șocat pe actorul de la ProTV. Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o viață sentimentală extrem de frumoasă. Ea este căsătorită cu Radu Vâlcan, bărbatul alături de care a întemeiat o familie. Cei doi au împreună trei copii, dar acest lucru nu le pune în pericol viața sexuală. Recent, prezentatoarea de la ProTV a vorbit despre anumite experiențe extrem de incitante.

Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan: „E adrenalină'Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan: „E adrenalină'

Mărturisirile făcute de aceasta l-au șocat pe Mihai Bobonete! Iată ce a declarat cu privire la viața sa sexuală!

Citește și: Cum își împarte Adela Popescu timpul între cei trei băieți:'De cele mai multe ori, mă simt vinovată'

Citește și: În ce relații au rămas Adela Popescu și Dan Bordeianu.Au fost față în față, la emisiune

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:'Adio, prietene cu care am copilărit!'

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan

Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan. Adela Popescu a fost întrebată, în cadrul podcastului cu Mihai Bobonete, cum este viața sa sexuală, cu trei copii în casă. Aceasta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri!

„Bobonete: Cum poți să faci dragoste când sunt copiii în casă, să nu ai tensiunea aia că vin și te iau cu arcanul la armată?

Adela Popescu: Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină.

Bobonete: Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?', a fost dialogul purtat de cei doi.

Mai departe, subiectul a mers într-o altă direcție. Actorul de la ProTV a întrebat-o pe vedetă cum i-ar explica fiului său noțiunea de sex, în contextul în care acesta i-ar surprinde în timpul acțiunii.

„Mihai Bobonete: Ce i-a spune fiului tău dacă ar intra peste voi în timpul actului?

Adela Popescu: Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune.', a mai spus ea.

A făcut dragoste în locuri publice

Mihai Bobonete nu a încheiat aici subiectul despre viața sexuală a prezentatoarei. Aceasta a mai fost întrebată și care este cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan. Fără să stea prea mult să se gândească, ea a oferit un răspuns.

„În baia unui aeroport', a răspuns ea.

Așa cum era de așteptat, Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu nu a rămas indiferent la podcastul în care Adela a făcut atât de multe dezvăluiri: „M-am lămurit cu Bobonete, nu-i sănătos la cap. Adela, sinceră ca întotdeauna. Un podcast…altfel. Cu râs, cu caterincă”. 🤭😁, a scris Radu Vâlcan, pe pagina lui de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter