Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Relu Pănescu este unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022. Telespectatorii au făcut deja cunoștință cu el și cu ceilalți concurenți, duminică, odată cu începerea noului sezon, la PRO TV. Puțini știu însă cine este și cu ce se ocupă soția lui. Cei doi au o fiică minunată împreună, după care sunt absolut topiți. Concurentul din Republica Dominicană e la a doua căsătorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Noul sezon Survivor România a debutat la PRO TV în weekend, pe 16 ianuarie 2022. Telespectatorii își pot urmări preferații pe micile ecrane, atât pe cei din echipa Faimoșilor, cât și din cea a Războinicilor. Concurenții din Republica Dominicană se luptă cot la cot pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga marele premiu.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiicăCine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor România 2022 este Relu Pănescu. El este cel mai în vârstă concurent și e pregătit să arate lumii ce poate. Acesta are acasă o familie superbă, formată dintr-o soție iubitoare și o fiică extrem de simpatică. Participantul din Republica Dominicană se află în prezent la a doua căsnicie.

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și milionarul-administrator al Statuii Libertății.Au împreună 2 copii

Citește și: Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui:„Ne mai certăm pe…' / EXCLUSIV

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Relu Pănescu de la Survivor trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire cu soția lui, Cerasela. Ea este femeia care l-a făcut să se așeze la casa lui, în 2016. Viețile lor s-au întregit atunci când ea a adus-o pe fiica lor, Alessia Elena. Micuța are doar câțiva anișori și e răsfățata familiei.

Soția lui Relu Pănescu de la Survivor este o șatenă cochetă, ce pare a fi mai tânără decât Războinicul. Cerasela lucrează la o firmă ce se ocupă cu comerțul, în Arad, oraș în care locuiește alături de familia ei. Potrivit fanatik.ro, compania a fost înființată acum aproximativ 6 ani.

Cerasela, soția lui Relu Pănescu de la Survivor, este o fire destul de discretă, astfel că nu se cunosc prea multe detalii despre ea. La fel ca soțul ei, însă, ea pare o familistă convinsă și e foarte activă în mediul online. Aceasta postează frecvent imagini cu membrii familiei, dar și cu prieteni.

Relu Pănescu de la Survivor și soția lui au împreună o fiică

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Relu Pănescu de la Survivor România 2022 este de profesie antreprenor. Înainte, acesta activat și în lumea politică. Războinicul a fost deputat PSD și ar fi continuat să susțină partidul chiar și după plecarea lui. Concurentul este extrem de încântat de noul proiect din viața lui, cel de la PRO TV, și i-a îndemnat pe internauți să-i susțină, înainte de plecarea în Republica Dominicană.

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022. Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la PRO TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, TikTok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, împreună cu familiile voastre (mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre, împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit.

De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu. Vă mulțumesc din suflet, pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Războinicul PĂNESCU RELU’, a scris Relu Pănescu de la Survivor România 2022 pe o rețea socială.

Cât este premiul de la Survivor România 2022

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Comunicat de presă, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter