Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Are un fiu

Publicat pe

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Republica Dominicană e gata să-i primească pe noii concurenți ambițioși de la Survivor România. Noul sezon ce va debuta în doar câteva zile pe PRO TV și-a anunțat deja participanții. Faimoșii și Războinicii vor transforma destinația exotică într-o „arenă de luptă', toți având aceeași miză: marele premiu. Iată cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. La fel ca în edițiile anterioare, în total, 24 de concurenți vor participa la Survivor România 2022. Vor fi două triburi, Faimoșii și Războinicii, fiecare fiind compus din câte 6 femei și 6 bărbați. Show-ul va avea aceeași gazdă, pe Daniel Pavel, însă, spre deosebire de celelalte sezoane, va apărea acum pe PRO TV.

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Una dintre Războinicele de la Survivor România 2022 este Ana Dobrovie. Aceasta va face echipă cu încă 11 colegi, printre care se numără Elena Matei, fostă concurentă de la „Chefi la cuțite', GP Blaze, fost concurent al emisiunii „Mireasa' și Alexandra Mucea sau Duli, fostă concurentă de la „Burlacul'.

Citește și: Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România:”Orice s-ar întâmpla…”

Citește și: Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022.La ce emisiune a mai participat

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer:„Mai avem mult de lucrat la el'

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, despre relația artistului cu cei trei copii ai săi:„Nu a făcut niciodată…'

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Ana Dobrovie de la Survivor România 2022 are 30 de ani. Potrivit comunicatului oficial transmis ieri de PRO TV, blondina este de meserie dansatoare. Tânăra Războinică este o prezență activă pe rețelele de socializare și se laudă cu peste nouă mii de admiratori.

Ana Dobrovie de la Survivor România 2022 postează frecvent în mediul online. Din postările ei rezultă că Războinica din Republica Dominicană este mamă. Aceasta se pozează deseori împreună cu un băiețel, pe care-l descrie ca fiind „puterea ei'. Mai multe fotografii cu ea puteți vedea în GALERIA FOTO.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PRO TV, echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Survivor România 2022 va începe la Pro TV pe 16 ianuarie 2022. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, crede că s-a născut pentru aceaată emisiune. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor’, atât pentru fani, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%’, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter