Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022. La ce emisiune a mai participat

Publicat pe

Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022. Surprizele se țin lanț pentru fanii emisiunii Survivor România 2022. După ce lista celor 12 Faimoși a fost dezvăluită, s-au aflat și trei nume ce vor face parte din echipa Războinicilor. Aceștia sunt Elena Matei, GP Blaze și Alexandra Mucea. Iată la ce altă emisiune a mai participat cea din urmă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022. Emoții puternice pentru concurenții de la Survivor România 2022. Cei 24 de participanți se află pe ultima sută de metri cu antrenamentele, urmând să plece în doar câteva zile în Republica Dominicană. Show-ul va fi difuzat pe PRO TV începând cu 16 ianuarie, iar Faimoșii și o parte din Războinici au fost deja dezvăluiți.

Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022. Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac formează echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Pe lista Războinicilor se află trei nume cunoscute deja în spațiul public: GP Blaze, Elena Matei și Alexandra Mucea. Cu toții sunt pregătiți să dea tot ce-i mai bun în aventura vieții lor.

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România:”Mi-a apărut ceva pe…”

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau.Ce planuri are cu casa primită

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar' / EXCLUSIV

Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022

Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022. Așadar, Alexandra Mucea va face parte din echipa Războinicilor. Nu este pentru prima dată când concurenta de la Survivor România 2022 participă la un show de televiziune. În trecut, ea a făcut parte din emisiunea „Burlacul', în încercarea de a ajunge la inima lui Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii'.

Alexandra Mucea de la Survivor România 2022 venise tocmai din Londra pentru a participa la emisiunea „Burlacul'. Și-a dorit din tot sufletul să-l întâlnească pe Andi Constantin, după ce i-a căzut cu tronc. Spunea despre ea că nu se consideră intimidată de nicio concurentă și a ajuns chiar până în semifinală. Deși nu ea a câștigat competiția, cei doi au rămas buni amici.

Alexandra Mucea, Războinica de la Survivor România 2022, e stabilită în Londra de doi ani. Țara ei natală e însă România. În videoclip-ul postat de cei de la PRO TV, internauții au recunoscut-o și pe Elena Matei, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite'. Din echipa Războinicilor va face parte și un fost concurent de la „Mireasa', GP Blaze.

Daniel Pavel, despre noul sezon Survivor România

Spre deosebire de edițiile anterioare, Survivor România va fi difuzat acum la PRO TV. Show-ul va avea aceeași gazdă, Daniel Pavel. La finalul anului trecut, prezentatorul TV a dezvăluit că cei 24 de concurenți se vor „bate' pe un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro. Abia așteaptă să pornească din nou la drum în această aventură și să ajungă în Republica Dominicană.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicat și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV', a anunțat prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter