Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau. Ce planuri are cu casa primită

Publicat pe

Mihai Constantin, cunoscut drept Ionică din Liceeni, a fost singurul nepot al Tamarei Buciuceanu și, totodată, singurul moștenitor al actriței, care a murit în 2019. Mihai Constantin se gândește să reabiliteze locuința din Dorobanți, în care a locuit iubita actriță din Liceenii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive cu Mihai Constantin, chiar în fața vilei în care actrița a locuit pe parcursul vieții sale. Vila e una veche, pe două etaje, iar acolo Tamara Buciuceanu avea un apartament. Imobilul ar trebui să mai primească întăriri, însă lui Ionică i-ar fi teama că ceilalți locatari nu și-ar dori să facă această schimbare.

Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau. Ce planuri are cu casa primităMihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau. Ce planuri are cu casa primită

Mihai Constantin alături de bărbat au stat minute bune în stradă și au analizat vila în care a locuit Tamara Buciuceanu, au pus situația pe toate părțiile și au gesticulat cu mâinile spre clădire. După ce au încheiat discuția, Mihai Constantin a intrat în vila în care se află apartamentul.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu casa în care a locuit iubita Tamara Buciuceanu și dacă lui Mihai Constantin i se va permite să o renoveze.

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica: „A urlat…'

Citește și: Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021.Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Citește și: Cine sunt jurații de la Imperiul Leilor.Totul despre despre sezonul 3

Mihai Constantin, alias Ionică din Liceenii, a moștenit averea regretatei Tamara Buciuceau

Regretata Tamara Buciuceanu a fost sora mai mare a Iuliei Buciuceanu, mama lui Mihai Constantin.

Iulia Buciuceanu este mult mai puțin cunoscută decât celebra ei soră, însă aceasta a fost o stea în muzică, ducând numele țării noastre peste hotare.

Provenind dintr-o familie cu aptitudini artistice din Basarabia, Iulia Buciuceanu a făcut carieră ca mezzo-soprană, remarcându-se prin voce pe marile scene ale Europei, în Franța, Rusia, Finlanda, Cehia și nu numai. A început Conservatorul în Iași și l-a terminat la București, debutând la Opera Națională Română, în rolul lui Ondine din ‘Rusalka’.

Frumusețea Iuliei l-a cucerit pe actorul George Constantin, decedat în 2004, cu care soprana are un băiat, acum celebru. Este vorba despre actorul Mihai Constantin, faimosul ‘Ionică’ din Liceenii, film în care a jucat alături de mătușa sa, Tamara.

Referindu-mă la realitățile social-economice, trăiesc prost. Familia însă mă ajută să trec senină peste tot ce înseamnă lipsuri, indolență, dezinteres față de oameni și, în mod special, față de oamenii de artă. Matei și Maria, nepoții mei, sunt împlinirea mea supremă! Iar cel mai mare regret este că George, soțul meu, nu s-a putut bucura de ei!

La 20 de ani iubeam muzica, la 40 de ani o iubeam de două ori mai mult, iar acum iubesc VIAȚA. (…) Cele mai frumoase amintiri, pe care le-aș retrăi oricând, sunt căsătoria cu George, soțul meu, nașterea fiului meu, Mihai, și fericirea de a-mi cunoaște nepoții‘, declara în urmă cu câțiva ani Iulia Buciuceanu pentru Jurnalul Național.

La rândul ei Tamara Buciuceanu descria foarte frumos relația special dintre ea și sora ei, în monografia ‘Tamara Buciuceanu, O viață închinată scenei’.

Au fost odată două fete. Una brunetă și alta blondă. Celei brunete îi plăcea să spună poezii, iar cea blondă cânta foarte frumos. În serile când se adunau prietenii părinților, ele făceau un mic spectacol. Tamara recita şi cânta la pian, iar Iulia interpreta frumos melodii. Aşa a început cariera lor de artiste‘, scria regretata actriță.

Tamara Buciuceanu a murit în 2019

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață în 2019, la vârsta de 90 de ani. A lăsat moștenire peste cinci decenii de activitate în lumea teatrului și a filmului, fiind una dintre cele mai mari actrițe din România.

Tamara Buciuceanu s-a născut în 1929 în Tighina, Republica Moldova. A fost supranumită „Doamna comediei românești' și a jucat în zeci de piese de teatru, filme și seriale românești în cei peste 50 de ani de carieră.

Printre filmele în care a avut roluri se numără „Titanic vals' (1964), „Ultimele zile ale verii' (1976), „De ce trag clopotele, Mitică?' (1981) sau „Grăbește-te încet' (1982).

Unul dintre cele mai remarcabile roluri este cel al profesoarei Isoscel din seria filmelor „Liceenii', unde a jucat alături de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu.

Actrița nu a avut niciodată copii cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, care s-a stins din viață în 1996. Averea a fost moștenită de sora și nepotul actriței.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter