Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021. Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Publicat pe

Harnaaz Sandhu din India a fost aleasă Miss Universe 2021, duminică, marcând astfel finalul unui concurs controversat, găzduit în acest an în sudul Israelului. România a fost reprezentată la Miss Univers 2021 de Carmina Cotfas, care nu a reușit, din păcate, să ocupe un loc pe podium.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În discursul pe care l-a avut pe scenă în timpul concursului, Harnaaz Sandhu i-a îndemnat pe tineri „să știe că sunt unici și că asta te face frumoasă, nu te mai compara cu ceilalți'. „Am crezut în mine și de aceea mă aflu acum aici', a mai spus câștigătoarea Miss Universe 2021, în timp ce era aplaudată.

Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021. Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta RomânieiHarnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021. Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Evenimentul a avut loc în Eilat, faimoasa stațiune din Israel, unde au concurat 80 de femei din întreaga lume pentru coroană. Duminică seară a fost ultima zi din competiție, cu eliminări, astfel au rămas cele două finaliste.

Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea.

Reprezentata României a ajuns până în etapa preliminară, însă nu s-a situație pe primele trei locuri.

„Sentimentele de pe scena Miss Universe nu pot fi descrise în cuvinte. Înălțător, ireal, de vis. Vineri seară am avut șansa de a simți aceste trăiri pe care le auzeam până acum doar în interviuri, am avut ocazia de a îmi împlini un vis și de a aduce numele României în fața întregii lumi.

Rochia mea a fost creată special pentru acest moment, pentru că am vrut ca ea să reprezinte uniunea patriei mele, legătura de sânge care ne leagă pe noi toți și în care sunt mândră să mă regăsesc', a fost mesajul transmis de Carmina Olimpia Cotfas.

Rochia pe care Carmina Olimpia Cotfas a purtat-o la proba costum naţional a concursului Miss Universe 2021, este o creaţie a designerului israelian cu origini româneşti, Aviad Arik Herman.

Rochia a fost un tribut adus portului tradiţional românesc şi o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României. Ea a fost realizată în trei luni şi este făcută din brocart fin şi broderie de lux cu motive româneşti. Are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României, iar valoarea ei depăşeşte 20.000 de dolari.

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…’

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a spus că s-a certat cu Gabi Bădălău la munte:„Mi-am făcut bagajele și m-am întors acasă’

Citește și: De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!:„E vorba despre mama mea’

Cine este Harnaaz Sandhu din India, Miss Universe 2021

Harnaaz Sandhu are 21 de ani și este actriță. În profilul ei de pe pagina concursului, tânăra este prezentată ca „o susţinătoare înfocată pentru emanciparea femeilor, în special în ceea ce priveşte drepturile lor constituţionale la educaţie, carieră şi libertatea de alegere”.

După ce s-a anunțat cine a fost aleasă Miss Universe 2021, Harnaaz Sandhu a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente și a strigat către cameră „Chak de Phatte India!', exclamație care poate fi tradusă ca „Să facem asta, India!', potrivit libertatea.ro.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, când Harnaaz Sandhu se afla în Top 5, ea a profitat de această oportunitate și a transmis un mesaj despre schimbările climatice. „Acesta este momentul să acționăm și să vorbim mai puțin. Prevenţia şi protecţia sunt mai bune decât regretul şi refacerea', a spus aceasta. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter