Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV: „Pe mine...”

Publicat pe

Oana Roman a reacționat public, după ce Serghei Mizil a jingit-o la TV, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Partenera lui Marius Elisei a postat un mesaj pe rețelele de socializare despre acest subiect, după ce un fan a chestionat-o în această privință. Fiica Mioarei Roman a susținut că nu avea habar despre comentariul lui și că nici măcar nu o interesează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a reacționat după ce Serghei Mizil a jingit-o la TV. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a făcut acest gest, după ce fanii au chestionat-o în legătură cu acest subiect. Partenera lui Marius Elisei a transmis că nu o interesează de nimeni și că dacă pe alții îi interesează de ea, înseamnă că ea nu e nesemnificativă în fața lor.

De curând, Serghei Mizil a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro TV. Printre altele, el a avut un comentariu la adresa Oanei Roman, în timpul jocului denumit „Sosurile iuți'. După cum probabil știți, la acest joc, fie răspunzi și citești întrebarea, fie răspunzi și mănânci picant, dacă nu vrei ca întrebarea să fie dezvăluită.

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap:„Au probleme psihice… '

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru:„Mi-am luat la jigniri și un limbaj…'

Citește și: Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier:„A venit Poliția'

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV

Printre altele, Serghei Mizil a fost pus să aleagă cu cine ar rămâne pe o insulă pustie, în cazul în care ar veni sfârșitul lumii. Invitatul lui Cătălin Măruță a trebuit să aleagă dintre trei nume cunoscute din showbiz-ul autohton, mai exact: Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis.

Serghei Mizil a ales-o pe Adriana Bahmuțeanu la întrebarea din cadrul jocului „Sosurile iuți'. El a avut o replică și la adresa Oanei Roman, la care Cătălin Măruță a reacționat imediat.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula', a spus Serghei Mizil în emisiunea „La Măruță', conform libertatea.ro.

Prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță, a avut o reacție imediată la auzul spuselor lui Serghei Mizil: „Hai, măi, Serghei, cum să zici așa ceva?!'.

„Pe mine de alții nu mă interesează'

În urma apariției lui Serghei Mizil din emisiunea lui Cătălin Măruță, un fan a anunțat-o pe Oana Roman despre comentariul pe care l-a avut la adresa ei.

„Foarte urât ce a zis Serghei în emisiune la Măruță. Chiar nu își avea locul acel comentariu deplasat', i-a scris un fan Oanei Roman.

Oana Roman a reacționat în acest sens și a spus că habar nu are despre ce a spus Serghei Mizil despre ea. În plus, a precizat că nu o interesează ce spun alții despre ea.

„Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă', a răspuns vedeta pe InstaStory.

Oana Roman s-a enervat din cauza blocajului în trafic

Oana Roman a plecat ieri la munte alături de Marius Elisei, fiica lor, Isabela, și câțiva amici. Vedeta s-a enervat din cauza blocajului din trafic și a răbufnit pe rețelele de socializare.

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească', a spus Oana Roman despre doi polițiști de la Rutieră.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter