Anamaria Prodan, dată în judecată de Corina Caciuc: "Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf"

Publicat pe

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. În cadrul unui interviu, impresara de fotbal a spus care adevăratul motiv pentru care actuala parteneră a antrenorului de fotbal a deschis un proces împotriva ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Situația se complică din în ce mai tare. Corina Caciuc a decis să o dea în judecată pe Anamaria Prodan, după ce impresara ar fi folosit niște fotografii cu familia ei.

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a făcut primele declarații despre situația actuală.

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:'Trebuia să fii un model pentru copiii tăi'

Citește și: Ce face o femeie după o despărțire? Își schimbă culoarea părului:Anamaria Prodan s-a făcut blondă

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:„Ești ca o poezie…’

Citește și: Cum și-a testat Ruby iubitul, pentru a vedea dacă o înșală:„Am ieșit noaptea în pijamale și…’

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a spus astăzi că a fost dată în judecată de Corina Caciuc. Aceasta ar fi folosit niște fotografii de pe rețeaua de socializare a iubitei lui Reghecampf, iar tânara a fost deranjată. Astfel, a decis să meargă în instanță și să deschidă un proces.

În cadrul unui interviu, sexy impresara a făcut primele declarații despre situația în care este implicată.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf', a declarat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Nu a depus niciun dosar

În urmă cu doar câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf spunea că a depus actele de divorț și că urmează să se separe și din punct de vedere legal de femeia cu care a fost împreună mai bine de 10 ani.

Ei bine, la ceva timp după, Anamaria Prodan a spus că nu a primit niciun act de la fostul ei partener de viață. Ba chiar mai mult, după întreg scandalul, cei doi au început să comunice din nou. Aceștia au decis să țină legătura de dragul copiilor.

‘Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?Noi nu comunicăm de foarte multă vreme, nu știu nici asta de ce… Am încercat să fiu dreaptă, că mă cunoașteți și cu binele, și cu răul. Că sunt o fire vulcanică și mi se pare ceva împins la extrem.Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…’a spus Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter