Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior: „Voi mai putea dansa?”

Publicat pe

Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior. Fosta concurentă de la Survivor România a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. După ce s-a accidentat la picior, Elena Marin a discutat cu mai mulți medici despre situația sa, însă a primit același răspuns: intevenție chirurgicală. Recent, ea a suferit operația la genuchi și a postat prima imagine pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin este una dintre cele mai apreciate dansatoare de la noi din țară. Aceasta a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce mai mulți medici i-au spus că este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se întoarce din nou la marea ei pasiune, dansul. Diva s-a conformat specialiștilor și a fost operată la genunchi. Acum, ea a postat prima imagine, iar fanii au fost îngrijorați!

Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior: „Voi mai putea dansa?'Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior: „Voi mai putea dansa?'

Aceasta a avut o mare întrebare pentru toți medicii care au consultat-o. Ea a vrut să știe dacă va mai putea dansa vreodată după intervenția chirurgicală.

Citește și: Elena Marin de la Survivor trebuie să se opereze, urgent:”Nu mai pot evita”

Citește și: Elena Marin și Irisha s-au revăzut după Survivor.Cum au reacționat

Citește și: Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier:„A venit Poliția'

Citește și: Scandal de proporții la un concert susținut de Jador.Petrecăreții s-au luat la bătaie, iar fostul iubit al Anei Mocanu a fost grav rănit

Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior

Elena Marn a fost operată de urgență la picior! Aceasta a avut o singură întrebare pentru medicii care au consultat-o de-a lungul timpului. Ea a vrut să știe dacă va mai putea dansa vreodată. După intervenția chirurgicală, aceasta a postat o fotografie pe Instagram, iar fanii au fost extrem de îngrijorați. Fosta concurentă Survivor România se afla în cârje.

„ Nu pot purta nici măcar pantofi cu toc, darămite să mai fac mişcări de dans. Şi cum visul meu cel mare e să deschid o şcoală de dans pentru copii, am pus tuturor medicilor aceeaşi întrebare: ‘După operaţie, voi mai putea dansa?  Am fost norocoasă şi de peste tot am primit acelaşi răspuns, afirmativ. Chiar şi cu două suruburi în picior.  Fapt e că voi putea face tot felul de figuri de dans, inclusiv să le arăt viitorilor mei cursanţi cum e să stai pe poante, aşa că, de acum cu Dumnezeu înainte!', a precizat Elena Marin, pentru impact.

„Voi avea două șuruburi de pus în gambă'

Aceasta, deși a sperat enorm să poată trece peste problemele de sănătate fără operație, nu a reușit. Aventurile din Republica Dominicană i-au adus mari dureri, iar ea a acceptat operația.

Problemele din Dominicană nu-mi dau pace. Am vorbit cu diverşi medici şi toţi au avut acelaşi verdict: operaţia. Ca atare, piciorul drept va avea cel mai mult de suferit. Voi avea două suruburi de pus în gambă şi de purtat tot restul vieţii.', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter