Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii! Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Publicat pe

Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii! Una dintre cele mai iubite emisiuni de la Antena1 revine cu forțe proaspete! Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, deja a făcut marele anunț conform căruia filmările deja au început! Acesta menționează că noul sezon vine cu o mulțime de noutăți, mai multe ispite și surprize pentru fani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii! Una dintre cele mai iubite emisiuni a primit cu brațele deschise noi cupluri care vor să își testeze relația. Prezentatorul Radu Vâlcan a făcut o serie de declarații cu privire la noul sezon al showului de la Antena1. Acesta susține că fanii Insula Iubirii vor avea parte de o mulțime de surprize deoarece emisiunea vine cu noutăți!

Producătorii emisiunii au pregătit pentru cupluri multe provocări extrem de interesante! În noul sezon, vor exista mai multe ispite pe Coconut Island.

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

Citește și Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!A fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Brigitte Pastramă, scandal cu fiul ei. Robert a vrut să o scuipe și să o dea afară din apartament:„Mă duc la Poliție!'

Citește și: Alexandra Stan, motivul divorțului după trei luni de căsnicie:„Eram disperată!'

Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!

Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii! Prezentatorul Radu Vâlcan, echipa de filmare și cuplurile au ajuns deja în Thailanda, locul în care se va desfășura acțiunea noului sezon. Acesta le aduce telespectatorilor mai multe surprize, mai multe ispite și o serie de provocări incredibile.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări', a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

„Tentație sau relație'

De această dată, reality showul va fi filmat pe Coconut Island, o locație de vis. Acolo, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor și să rămână loiali partenerilor. Radu Vâlcan subliniază că și de această dată, emisiunea vine cu surprize majore pentru protagoniști, dar și pentru telespectatori.

„Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!'., a completat Radu Vâlcan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter