Brigitte Pastramă, scandal cu fiul ei. Robert a vrut să o scuipe și să o dea afară din apartament: „Mă duc la Poliție!”

Publicat pe

Brigitte Pastramă a avut un scandal uriaș cu fiul ei, Robert. Tânărul căruia i se spune Robi ar fi vrut să o scuipe și să o dea afară din apartament. Soțul vedetei, Florin Pastramă, a intervenit între cei doi, cu speranța de a mai calma spiritele. Femeia de afaceri a fost atât de nervoasă, încât s-a tras de păr, după ce și-ar fi găsit locuința „devastată' chiar de către băiatul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a avut un scandal monstru cu fiul ei. Recent, femeia de afaceri i-a cumpărat lui Robi un apartament, iar tânărul l-ar fi „devastat' în mare parte, lucru ce a făcut-o pe brunetă să-și iasă din minți. S-a lăsat cu țipete și urlete. Ba chiar, la un moment dat, Robert ar fi vrut să o scuipe pe soția lui Florin Pastramă și să o dea afară, fapt ce a enervat-o peste măsură.

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au avut un nou scandal. În urmă cu ceva vreme, femeia de afaceri i-a cumpărat acestuia un apartament. Ea ar fi făcut investiții uriașe în locuință, de aproximativ 30.000 de euro. Recent, femeia de afaceri s-a declarat șocată după ce a găsit pereții imobilului desenați cu grafitti și susține că băiatul ar fi devastat astfel apartamentul.

Citește și: Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, dar nu mai apelează la fertilizarea în vitro:„La el este problema'

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut o fetiță:„Nu mai pot după ea'. Cum arată după ce a devenit mamă prima oară

Brigitte Pastramă, scandal cu fiul ei

Brigitte Pastramă i-a făcut o vizită fiului ei, Robert, în apartamentul pe care i l-a cumpărat recent. Încă de la intrarea în locuință, soția lui Florin Pastramă a fost șocată de ceea ce a găsit. Pereții erau desenați cu grafitti, chiar și în baie, și, spune vedeta, fiul ei a „nenorocit' complet locuința.

„Nu pot să cred! Îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament.

(…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata.', a spus Brigitte la „Brigitte & Pastramă', de pe Antena Stars, conform click.ro.

Robert a vrut să o scuipe și să o dea afară din apartament

Pe lângă situația de acum, Brigitte Pastramă a povestit despre un alt episod ce-l are ca protagonist pe fiul ei. Vedeta a declarat că Robi ar fi venit la biserică și ar fi făcut-o de râs, după ce s-ar fi luat de pastori.

„Să-i dau șansă să ce? A venit la biserică și s-a luat de pastori. M-am săturat. Mă face de râs peste tot', a mai spus soția lui Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă s-a tras de păr, după ce și-a ieșit din minți

În urma celor văzute în apartament, Brigitte Pastramă a spus despre fiul ei că ar fi lipsit de respect. Totodată, ea a susținut că nu îl va ierta prea curând, deși este copilul său.

„Nu mă așteptam să îmi facă așa ceva și să fie atât de lipsit de respect. I-am dat apartamentul de la etajul 1, apoi i-am dat restaurantul unde am băgat toți banii. Eu am investit în acel restaurant peste 70.000 de euro. Nu o să-l iert prea curând, chiar dacă e copilul meu', a mai transmis vedeta.

După ce Robi și-a făcut apariția în apartament, lucrurile au escaladat rapid. Tânărul ar fi vrut să o scuipe pe Brigitte Pastramă și să o dea afară din apartament. La un moment dat, afacerista s-a enervat atât de tare, încât a început să-i răspundă cu aceleași țipete și să se tragă de păr. Florin Pastramă a intervenit atunci între ei, pentru a mai calma spiritele.

Florin Pastramă a încercat să calmeze spiritele

În ciuda intențiilor lui Florin Pastramă, mama și fiul au continuat să țipe unul la celălalt. Băiatul lui Brigitte Pastramă a acuzat-o de rele tratamente și a spus că apartamentul ar fi, de fapt, studio-ul unde vrea să facă muzică.

„Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată. Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât', i-a spus Robert lui Brigitte.

Brigitte: „Mă duc la Poliție pentru vandalism'

Brigitte Pastramă a repetat de mai multe ori că băiatul ei și-ar fi bătut joc de ea. În plus, femeia de afaceri a anunțat că se va duce la Poliție pentru vandalism. Pe lângă asta, în urma scandalului monstruos, ea l-ar fi blocat pe Robert peste tot pe rețelele de socializare, spunândcă nu merită să fie fiul ei.

„Ți-ai bătut joc de mine! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?! (..) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Dacă e copilul meu trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini.

Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (…) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine nu mai există copilul ăsta', a mai spus Brigitte Pastramă.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter