Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Publicat pe

După patru luni de relație, în iulie, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au despărțit. Ei bine, la aproape cinci luni de la separare, cei doi și-au mai dat o șansă. Cuplul a postat o imagine pe rețelele de socializare în care se sărută, semn că s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de tânărul afacerist pe Instagram. Cum au reacționat fanii?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai multe luni în care a stat despărțită de Sebastian Dobrincu, se pare că artista a decis să-i mai dea o șansă tânărului afacerist. Cei doi și-au surprins fanii din mediul online cu o fotografie romantică. După ce s-au despărțit în luna iulie, Ioana și Sebastian nu au oferit prea multe detalii despre separare.

Ioana Ignat și milionarul Sebastian Dobrincu sunt din nou împreună. Cei doi și-au mai dat o șansă și și-au anunțat urmăritorii din mediul online că sunt extrem de fericiți. Afaceristul a postat un mesaj emoționant, alături de o imagine în care se sărută cu iubita sa, Ioana.

Citește și: Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni.Primele declarații

Citește și: Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool:”Nu mă mai încânta nici succesul”

Citește și: Viața lui Sebastian Dobrincu, înainte să devină milionar.A fost marginalizat, umilit și bătut

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.La 21 de ani, are deja o companie și a făcut primul milion de euro

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, din nou împreună

Ioana Ignat este mai fericită ca niciodată! Artista s-a împăcat cu fostul ei iubit, milionarul Sebastian Dobrincu. După mai multe luni în care au stat separați unul de celălalt, se pare că iubirea dintre ei e mult mai mare. Frumoasa artistă și afaceristul s-au împăcat. Sebastian și Ioana și-au surprins fanii din mediul online cu o fotografie copleșitoare. Iubitul artistei a postat o imagine pe Instagram în timp ce se sărută cu Ioana Ignat, alături de un mesaj emoționant. Un norocos și a lui jumătate', a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară, iar o mulțime de internauți i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți. Mă bucur pentru voi'/ 'Vă ador! Așteptam clipa asta',/'Asta da surpriză',/ 'Sunteți făcuți unul pentru altul', sunt câteva din reacțiile fanilor.

Ioana și Sebastian, împreună pe plan personal, colaboratori pe plan profesional

Ioana Ignat a ajuns la inima românilor datorită talentului său artistic și al pieselor senzaționale care au devenit hit-uri. Dacă pe plan profesional, artista a reușit să ajungă cât mai sus, nici pe plan personal nu stă rău. Cântăreața s-a împăcat cu Sebastian Dobrincu, la aproape cinci luni de la despărțire. În urmă cu câteva luni, cei doi au lansat piesa  

Inimă naivă’, melodie ce transmite un mesaj emoționant despre despărțirea de persoana iubită. La acea vreme, cei doi erau la începutul relațieil. „Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită‘, declara Sebastian, potrivit Avantaje.ro.

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din România

Iubitul Ioanei Ignat este considerat cel mai tânăr milionar din România. Sebastian Dobrincu este antreprenor și artist, iar la vârsta de 17 ani a decis să plece în Statele Unite ale Americii, după ce a fost exmatriculat din liceu. Având deja propriul business, Sebastian s-a concentrat pe viața profesională și și-a continuat studiile în America. „Până în clasa a 12-a am participat la olimpiade, avusesem mai multe joburi în industria de IT, de software, câștigasem primii bani de la vârsta de 11 ani. Când eram în liceu, perioada a 11-a, a 12-a am început să am primul job la birou și bineînțeles, să echilibrez un job unde trebuie să fiu fizic prezent cu școala, cu temele, cu pregătirea pentru olimpiade, care pentru cei care nu știu vorbim de până la zece ore pe zi…

Era perioada când am fost invitat de cei de la Facebook, de cei de la Apple și am avut întâlniri cu Mark Zuckerberg și mai mulți mai mari de pe acolo și am început să dau interviuri și m-a întrebat lumea despre relația mea cu școala. Aș fi avut cu totul alt parcurs în viață dacă rămâneam în liceu', a explicat Sebastian Dobrincu, potrivit Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter