Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut o fetiță: „Nu mai pot după ea”. Cum arată după ce a devenit mamă prima oară

Publicat pe

Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă! Nicole Cherry este cea mai proaspătă mămică din showbizul românesc. Aceasta, la aproape 23 de ani a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, al cărui nume este Anastasia Maria. De sâmbătă seară, cântăreața nu se deslipește de micuța sa, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. Aceasta a postat deja primele imagini cu fetița și a făcut și o serie de declarații cu privire la copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și iubitul său, Florin, au devenit părinți pentru prima oară! Sâmbătă seară, cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, al cărui nume este Anastasia Maria. Tânăra, deși nici nu a implinit 23 de ani, se bucură enorm de cadoul primit și simte că va reuși să facă față tuturor provocărilor pe care le impune rolul de mamă. Mai mult decât atât, aceasta a postat deja primele imagini cu micuța.

Aceasta a făcut și o serie de declarații cu privire la fiica sa. Nicole Cherry este extrem de fericită și are doar cuvinte de laudă la adresa Anastasiei.

Citește și: Nicole Cherry a păstrat primul test de sarcină făcut:”Uitați ce ștearsă era linia!”

Citește și: Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire:„A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile:'Știam că mă minte pe față, asta m-a enervat'

Citește și: Ce le-a pregătit Alexandra Stan fanilor:„Sunt prea puține femei care fac asta'

Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă

Nicole Cherry a adus pe lume sâmbătă seară o fetiță perfect sănătoasă! Aceasta a postat imediat câteva imagini cu micuța Anastasia Maria. Mai mult decât atât, cântăreața a vrut să îi țină la curent pe fanii săi și s-a filmat chiar din maternitate. Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la sentimentele care o încearcă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiicei sale.

E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând', a spus Nicole, pe Instagram.

„A venit prințesa'

Pe 27 octombrie 2021, la nici 23 de ani, frumoasa artistă a adus pe lume un copil perfect sănătos. La scurt timp, aceasta a postat pe Instagram o imagine cu micuța, alături de care a scris mesajul: „A venit prințesa!'. Ea și Florin i-au ales numele cu câteva săptămâni în urmă, după ce i-a apărut în vis lui Nicole.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis', spunea artista pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter