Nicole Cherry a păstrat primul test de sarcină făcut: "Uitați ce ștearsă era linia!"

Publicat pe

Nicole Cherry mai are foarte puțin timp până va naște primul ei copil. Extrem de fericită la gândul că, în scurt timp, ea și Florin o vor cunoaște pe micuța Anastasia, artista a făcut o mărturisire emoționantă – a păstrat primul test de sarcină, cel care i-a revelat faptul că va fi mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În scurt timp, Nicole Cherry va naște primul ei copil și artista mărturisește că așteaptă momentul cu multă emoție. De altfel, ea și-a ținut fanii la curent în permanență cu evoluția sarcinii, iar acum, când marele eveniment este atât de aproape, este extrem de emoționată. Ea și Florin Popa, iubitul ei, așteaptă cu nerăbdare să-și strângă micuța în brațe.

Nicole Cherry a păstrat primul test de sarcină făcut

Recent, într-un interviu emoționant pentru VIVA!, Nicole dezvăluia că mai are puțin până la fericitul moment, de care îi mai despart foarte puțin timp. Și iată că acum numărătoarea inversă deja a început…

„Nici mie nu mi-a venit să cred la început, dar suntem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare…”, mărturisea atunci artista.

Citește și: Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire: „A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:'În primii doi ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry:'Ceva spontan'

Citește și: Nuțu Cămătaru a refuzat să invitația la emisiunea lui Denise Rifai:„Nu pot să apar și să mint

Citește și: Serghei Mizil, despre moartea lui Nicu Ceaușescu: „Mi-a lăsat o poezie și nu știu cine mi-a luat-o'

Iată însă că, recent, la mai puțin de o lună de venirea pe lume a fiicei sale, artista le-a făcut fanilor o surpriză neașteptată. Într-un InstaStory, copleșită de emoții, Nicole le-a arătat acestora primul test de sarcină pe care l-a făcut.

„Primul test de sarcină pe care l-am făcut. Uitați ce ștearsă era linia! Doamne, nu-mi vine să cred și acum… și acum suntem la final', a spus Nicole Cherry, care a adăugat și că „E oficial, Anastasia o să fie Săgetător'.

Cum și-a anunțat iubitul că va deveni tată

Cu două luni în urmă, Nicole Cherry povestea că nici măcar nu îi întârziase menstruația în momentul în care a luat decizia de a face testul de sarcină. Artista prezenta totuși unele simptome care i-au dat de gândit. Paradoxal, nu iubitul ei a fost cel care a aflat primul vestea…

„A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!! încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!. Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm”, a spus ea pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter