Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire: „A fost dragoste la prima vedere” / EXCLUSIV

Publicat pe

Acum sunt cunoscuți în toată țara, dar puțină lume știe cum a început povestea de iubire dintre Nicole Cherry și iubitul ei, Florin. Cântăreața, însărcinată cu primul lor copil, își aduce și acum aminte cu zâmbetul pe buze de prima lor întâlnire. Crede că între ei a fost o „sclipire' de când s-au văzut prima dată, iar el e bărbatul care a făcut-o să creadă în dragostea la prima vedere. Artista ne-a dezvăluit în VIVA! de septembrie aspecte neștiute din relația lor, de când drumurile li s-au intersectat prima oară și până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

V-ați gândit să faceți nunta și botezul în același timp? Există această posibilitate?

Nu, nu. Momentan, ne concentrăm pe baby Anastasia. Când va fi nunta, va fi un eveniment separat, special. Fiecare etapă din viața noastră trebuie sărbătorită independent.

Nicole, povestea de dragoste pe care o trăiești alături de Florin pare desprinsă din filme. Ai spus, în trecut, că vă știați de multă vreme, dar că nu aveai ochi pentru el. Totuși, cum ai început să-i acorzi atenție? Ce te-a determinat să îi dai o șansă?

Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16. Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi… Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire: „A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIVCum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire: „A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:”În primii doi ani…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry:”Ceva spontan”

Citește și: George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet:„Uite așa, nu va fi…'

Citește și: Câte kilograme are Roxana Vancea, la o săptămână de la naștere.Se îngrășase doar 6 kg în timpul sarcinii

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire

Cum a fost prima voastră întâlnire?

A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete.

Cum e Florin ca partener, ca iubit? E romantic? Îți face surprize? Ce ți-a plăcut cel mai mult la el, inițial? Cum te-a cucerit, mai bine zis?

Este un om natural, un om sincer, amuzant, un bărbat care știe ce vrea, un iubit romantic, dar și pragmatic. Și da, îmi face surprize mereu, de la flori la prăjituri sau un prânz. Cred că, în prima fază, cu toții ne uităm la trăsăturile fizice ale persoanei, iar mai apoi descoperim calitățile, ne îndrăgostim de cum este persoana la nivel emoțional, de personalitate, de caracter.

S-au mutat împreună după un an de relație

Știu că v-ați mutat împreună după aproximativ un an de relație. Cum a fost acomodarea? Ai descoperit la el și lucruri care nu-ți prea plac, atunci când ați început să conviețuiți?

Hahaha! Cred că este normal ca, într-o astfel de etapă, să descoperi și alte lucruri despre persoana iubită – de la locul în care mănâncă sau unde lasă cana de cafea (râde) la felul în care doarme –, dar, prin comunicare, le poți rezolva foarte ușor și poți trece peste micile imperfecțiuni, dacă putem să le numim astfel. Dar, în general, totul a decurs foarte ușor, mai ales că semănăm în foarte multe privințe.

Dar tu? Cum ești tu, Nicole, acasă? Gospodină? Cum împărțiți treburile casnice?

Eu sunt iubita perfectă. Hahaha! Nu că mă laud, însă fac de toate: gătesc, fac și curățenie, fac și cumpărături (când e cazul). Dar da, împărțim și treburile casnice, când avem timp fiecare dintre noi, și ne completăm. Pentru că suntem două persoane cu programe destul de încărcate, există și zile în care nu ne sincronizăm.

De la ce pornesc discuțiile dintre Nicole Cherry și iubitul ei, Florin

Ați avut vreun moment mai dificil în relație când poate v-ați certat mai rău?

Deloc.

Chiar, de la ce pornesc micile voastre discuții? Și cine face primul pas spre împăcare?

De obicei, pentru că eu îmi țin partea mea de dreptate și el pe a lui, fiindcă suntem zodii destul de puternice. În cele din urmă, cedez eu, deoarece nu-mi place să port discuții inutile și contradictorii. Nu-mi face deloc plăcere și zic: „Bine, e ca tine!, și îl conving eu mai târziu când se liniștesc apele. Deci, aș putea să zic că eu fac primul pas către împăcare de fiecare dată, dar are și el momentele lui, depinde de cât de gravă e discuția.

Sursă foto: Facebook, Ștefan Dani

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter