Mesajul transmis de Emi și Cuza, după ce au pierdut în finala Asia Express: "A fost o lecție în viață"

Publicat pe

Duminică seară, 28 noiembrie, a avut loc finala Asia Express 2021. Pentru marele premiu s-au luptat cele două echipe formate din Elwira și Mihai Petre, dar și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Competiția a fost câștigată de familia Petre. După ce au terminat pe locul doi, aceștia au transmis mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marea finală de la Asia Express a fost plină de emoții și de momente unice. Echipele au luptat până în ultimul moment și au demonstrat că și-au meritat locul în această competiție.

Însă, doar o singură echipă a reușit să câștige marele premiu, cea formată din Ewlira și Mihai Petre. După terminarea competiței, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au făcut primele declarații.

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum’

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal:„E foarte important să facem ordine în gânduri’

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile în care a fost bătută:„Regret că am iertat. Un bărbat care ridică mâna la tine…’

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, primele declarații după Asia Express

După ce au reușit să ajungă până în marea finală și să treacă peste toate probele extrem de dificile, cei doi concurenți nu s-au arătat deranjați de faptul că nu au câștigat marele premiu. Emi și Cuza de la Noaptea Târziu susțin că au avut multe lucruri de învățat în această competiție, însă cel mai important este faptul că și-au sudat și mai bine relație de prietenie.

Pe contul său de socializare, Emi a scris un mesaj extrem de emoționant despre întreaga experiență.

„Am plecat cei mai buni prieteni și ne-am întors frați! Îți mulțumesc pentru toată experiența și pentru toate momentele! S-a terminat povestea asta, vor mai fi altele!', a scris Emi pe Instagram.

De asemenea, și Cuza a scris un mesaj pe contul său de Instagram. Pentru concurent, Asia Express a fost o lecție de viață.

„Am câștigat mai mult când nu am câștigat… am câștigat un frate , am câștigat o viață frumoasă și v-am câștigat pe voi! Povestea s-a terminat. Am reușit să o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv… a fost o lecție în viață, un profesor bun care ne-a învățat că nimic nu ține veșnic, nimic nu e capital… dar poate cel mai important: parcursul și experiența contează mai mult decât rezultatul', a scris Cuza pe Instagram.

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express 2021, sezonul 4. Cei doi au luptat mult și au reușit să treacă peste toate probele, dar și peste momente dificile.

După ce au aflat că ei sunt marii câștigători, Elwira și Mihai Petre au transmis un mesaj extrem de emoționant.

Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire', a spus Elwira Petre.

„Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici', a completat-o Mihai Petre.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter