Nicoleta Dragne continuă acuzațiile la adresa Mădălinei Pamfile:"Știam că mă minte pe față, asta m-a enervat"

Publicat pe

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile sunt la cuțite! Cele două concurente de la emisiunea Bravo, ai stil!Celebrities! au fost implicate într-un scandal de proporții. Blondina a acuzat-o pe contracandidata sa că încearcă să își formeze o oarecare imagine, în urma informațiilor pe care le afirmă în emisiune. Nicoleta a vrut să lămurească situația și să explice de unde a pornit conflictul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit despre scandalul în care află cu Mădălina Pamfile. Nicoleta Dragne a declarat că Pamfile i-ar fi trimis mesaje vocale fostei concurente, Ioana Filimon. Cele două au ajuns să se certe în timpul ediției trecute, șocându-i pe fanii reality show-ului.

Cele două concurente au avut de împărțit un subiect delicat la Bravo ai stil! Celebrities. Cea care a inițiat scandalul a fost Nicoleta Dragne care a adus în discuție faptul că Mădălina Pamfile s-ar folosi de discuția cu Ioana Filimon care se încheiase deja de mult timp pentru a o scoate pe vedetă într-o lumină proastă.

Citește și: De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil.Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne

Citește și: Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! după o ceartă cu Nicoleta Dragne:„Nu poți să duci discuția?'

Citește și: Minodora și-a decorat casa pentru Crăciun.Vila artistei a fost transformată ca-n filme

Citește și: Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, dezvăluiri despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceaușescu și Donca Mizil:„Relaţia a durat 15 ani'

Nicoleta Dragne: „Știam că mă minte pe fata”

Nicoleta Dragne a vrut să lămurească situația și să explice de la ce a pornit discuția. Potrivit acesteia, Mădălina Pamfile a primit mesaje vocale de la Ioana Filimon, iar blondina s-a supărat pentru că Pamfile a vorbit despre acest lucru. Conform acesteia, acele mesaje sunt prea intime, încât a decis să nu fie date niciodată pe post.

 „Era foarte simplu să spună că bai, am greșit, nu mi-am dat seama și îmi pare rău că am atras suferință asupra Ioanei și a familiei ei.Ea știa că ceea ce spun este adevărat, știa că nu voi da vocalul, nu vi l-am dat nici vouă. Știam că mă minte pe fata, asta m-a enervat. Ideea e de ce să le dau producției? Daca Madalina nu ar fi mințit pentru a atrage publicul și pentru a se victimiza și a duce hate-ul spre Ioana, eu nu le-aș fi avut….Ea daca era cinstita și corecta, era acolo pe scaun.Eu voiam să recunoască, atât. Greșeală a fost că ea a acuzat-o pe Ioana de niste lucruri. Ioana știa de ce spune: „Încetează, Madalina!” Ioana a fost mult prea finuta.”, a spus Nicoleta, potrivit Kanal D.

Misterul mesajelor trimise de concurentele de la Bravo,ai stil!

Raluca Dumitru a susținut-o pe Ioana Filimon care s-a confruntat cu un mare hate din partea internauților, după ce Mădălina Pamfile a vorbit despre mesajele trimise către ea. Ioana a preferat să nu dea curs hate-ului și a reacționat în niciun fel. „Foarte frumos din partea Ioanei că oamenii pot reacționă la nervi foarte urat!”, a spus Raluca Dumitru, conform sursei de mai sus.

De asemenea, Ruxi dezvăluie că Ioana are mesajele de o lună de zile, dar a preferat să nu dezvăluie ce conține acestea. Vloggerița o apreciează pe fosta concurentă pentru atitudinea de care a dat dovadă. „Oamenii au reactionat asa cum am crezut, tot hate-ul s-a dus spre Ioana, ei au crezut-o pe Madalina„, a mai spus Nicoleta Dragne.

Mădălina Pamfile a părăsit platoul emisiunii

După ce Ioana Filimon a fost descalificată din emisiune, discuțiile s-au aprins între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile. Nicoleta a spus tot ce crede despre colega ei de platou, iar scandalul dintre cele două a fost atât de aprins, încât Pamfile a părăsit platoul emisiunii. Mădălina a declarat că Nicoleta Dragne o șantajează atunci când adunce în discuție convorbirea cu Ioana Filimon.

'Si eu uitandu-ma la mine, pe televizor, mi s-a parut ca le-am luat cam exagerat, incarcata emotional, aveam. Asta mi se pare foarte josnic. Adica, eu cand iti dau un mesaj si iti explic o situatie, vezi ca pot s-o dau, dar n-o dau, adica eu sa tac din gura ca sa macani tu!”, a reacționat Madalina Pamfile.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter