De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil. Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne

Publicat pe

Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne s-au certat în platoul emisiunii „Bravo, ai stil', iar Mădălina a decis să plece din platou. Se pare că descalificarea și eliminarea Ioanei Filimon le-a determinat pe cele două să se contrazică. De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, prietena Ioanei Filimon, Nicoleta Dragne, a inițiat o discuție cu Mădălina Pamfile, după ce aceasta i-a reproșat mereu că vorbește des despre familia ei. Descalificarea Ioanei le-a determinat pe cele două să se certe, iar Mădălina Pamfile a luat decizia de a părăsi platoul.

Ioana Filimon a ales să nu se mai prezinte la filmări, fiind descalificată din competiție fenomen de la Kanal D, iar în urma plecării acesteia, Nicoleta Dragne a decis să o „pună la punct” pe Mădălina Pamfile, spunând tot ce crede despre ea.

Citește și: Mădălina Pamfile a fost înfiată când avea 3 ani.Cum arată părinții ei adoptivi

Citește și: Nicoleta Dragne, acuzații pentru Mădălina Pamfile, la Bravo, ai stil!:”Ea știe ce a făcut”

Citește și: Ce pensie are Marius Bodochi după 36 de ani de activitate.Suma a crescut anul trecut

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:„Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele'

De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil

Discuțiile s-au aprins între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, după ce Ioana Filimon a ales să nu se prezinte la filmări, motiv pentru care a fost descalificată din competiția concursului. Astfel, atmosfera s-a încins, iar Nicoleta și Mădălina s-au luat la ceartă.

Blondina susține că are dovezi împotriva Mădălinei, iar conflictul dintre cele două a fost atât de aprins, încât cea din urmă a părăsit platoul emisiunii. Mădălina Pamfile susține că Nicoleta Dragne o șantajează atunci când vorbește despre Ioana Filimon.

„După doua săptămâni deschide discuția. S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei. Tu știai că Ioana nu a vorbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre famlia ta. Oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv„, i-a spus Nicoleta șatenei, potrivit Wowbiz.ro.

Mădălina Pamfile a părăsit platoul emisiunii

Enervată de spusele colegei sale, Mădălina Pamfile a părăsit platoul emisiunii Bravo, ai stil! și a rămas în culise. Ulterior, șatena a declarat că a fost impulsivă și nu trebuia să plece din emisiune.

'Si eu uitandu-ma la mine, pe televizor, mi s-a parut ca le-am luat cam exagerat, incarcata emotional. Aveam draci pe mine. N-o sa stau sa ma…una la cap. Asta mi se pare foarte josnic. Adica, eu cand iti dau un mesaj si iti explic o situatie, vezi ca pot s-o dau, dar n-o dau, adica eu sa tac din gura ca sa macani tu!”, a spus Mădălina Pamfile.

Ioana Filimon, adevărul despre descalificarea de la „Bravo, ai stil!”

Ioana Filimon a fost eliminată din cadrul Galei „In jurul lumii” , unde Ilinca Vandici a făcut anunțul neașteptat despre fosta concurentă. În tot acest timp, Ioana și-a privit descalificarea din fața televizorului fără niciun regret, deoarece nu își mai dorea să continue în cadrul competiției.

„Chiar voiam să clarific, pentru că toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva s-au speculat o grămadă de chestii! Nu este așa! Am fost descalificată, este adevărat, pentru că am avut niște probleme, ce trebuiau rezolvate! Și știam că dacă nu mă voi prezența la filmări voi fi descalificată și eu mi-am asumat acest risc! O zi! „, a spus Ioana, potrivit KanalD.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter