Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți: "Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele"

Publicat pe

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți. Mihai Mărgineanu este cunoscut de o țară întreagă pentru piesele sale și acum și pentru rolul său din Las Fierbinți. După ce a început să joace în serialul de la Pro TV, fanii au fost curioși să afle cine este soția lui Mihai Mărgineanu, dar și mai multe detalii despre viața acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți. Cunoscut drept Ardiles din Las Fierbinți, Mihai Mărgineanu are o carieră impresionantă. Pe lângă muzică, acesta cochetează și cu actoria.

Mihai Mărgineanu ne-a surprins plăcut în momentul în care a apărut în serialul de la Pro TV. Însă, după această apariție, tot mai multe persoane au fost curioase să afle cine este soția lui Mihai Mărgineanu.

Citește și: Mihai Mărgineanu, decizie radicală! Ce a ajuns să facă actorul pe timp de pandemie

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: „Îi doresc să…’

Citește și: Sînziana Iacob este însărcinată pentru prima dată: „Sunt cea mai fericită’

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las fierbinți

Iată cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți. După o perioadă lungă de timp în care Las Fierbinți a fost în preferințele românilor, fanii au fost curioși să afle detalii mai intime despre viața actorilor.

Ei bine, mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, cine este soția lui Mihai Mărgineanu. Pe iubita sa o cheamă Andreea, iar cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2008, într-o ceremonie deosebită, care a avut loc pe plaja din Vama Veche.

Totul a fost pregătit până la ultimul detaliu chiar de Mihai Mărgineanu. Artistul i-a spus soției sale că vor merge la mare într-o mică excursie. Însă, când au ajuns acolo, vacanța s-a transformat într-o ceremonie pe plajă.

În cadrul unui interviu, actorul vorbea despre cum a avut loc nunta.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată', a mărturisit artistul în cadrul unui interviu.

Unde mai pui faptul că bărbatul care ne încântă cu piesa „Mă iubește femeile” chiar își iubește la nebunie soția?! Andreea și Mihai Mărgineanu au împreună doi copii, Alexandra și Tudor. Cu toate acestea, soția actorului stă departe de lumina reflectoarelor, astfel că nu se cunosc prea multe detalii despre viața acesteia.

Mihai Mărgineanu și soția lui au avut COVID-19

În luna aprilie, Mihai Mărgineanu și soția lui, Andreea, au fost infectați cu COVID-19. Artistul a avut o formă ușoară, fără simptome, însă după câteva zile starea lui s-a agravat.

A avut dureri de cap și s-a simțit amețit, însă totul a revenit la normal după cele 14 zile.

În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!’, a povestit Mihai Mărgineanu pe pagina sa personală de Instagram.

sursă foto- Facebook și BZI

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter