Ce pensie are Marius Bodochi după 36 de ani de activitate. Suma a crescut anul trecut

Publicat pe

La 62 de ani, Marius Bodochi este încă în plină activitate, însă și proaspăt pensionar. După 36 de ani de activitate, celebrul actor primește de la statul român o sumă frumușică. Iată care sunt veniturile sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Bodochi este director de teatru, a făcut film, teatru, a jucat în seriale și filme, a prezentat emisiuni de televiziune și, de ceva vreme, primește de la stat, după 36 de ani de activitate, o sumă destul de mare. În timp ce alți colegi de-ai săi de breaslă nu se pot lăuda cu asta, Marius Bodochi are o pensie mai mult decât decentă, raportat la pensia medie din România.

Marius Bodochi, pensie de 3.650 lei

Marius Bodochi, care este și director al Teatrului Dramaturgilor Români, a ales să iasă la pensie acum ceva vreme, după ce a îndeplinit stagiul complet de cotizare, însă a rămas în activitate în continuare. Spre deosebire de multe personalități din zona showbizului, marele actor primește o pensie destul de consistentă de la statul român. Conform declarației de avere depuse de Marius Bodochi, actorul a primit anul acesta de la Casa de Pensii a sectorului 3 suma de 43.800 de lei, ceea ce înseamnă că venitul său lunar este de 3.650 de lei pe lună, notează Wowbiz.ro. Pensia sa a crescut destul de mult în comparație cu anul trecut, când în declarația sa figura suma de 35.188 de lei anual, adică în jur de 2.930 de lei pe lună.

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor: „Prima dată am picat la facultate”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui: „M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea: „De un an și trei luni aștept să divorțeze!’

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…/ EXCLUSIV

Ce venituri lunare are actorul

În afară de veniturile cuvenite ca pensionar în urma stagiului de cotizare completă, Marius Bodochi are și activități colaterale, iar asta deoarece actorul se află încă în activitate. În ultimul an, Marius Bodochi a încasat, în calitate de manager la Teatrul Dramaturgilor Români, o instituție subordonată Consiliului General al Municipiului București, suma de 110.000 de lei. De asemenea, actorul a mai câștigat 50.000 de lei din activități independente, așadar venitul său mediu lunar a fost de aproximativ 13.300 de lei, mai scrie sursa citată.

Ce avere deține Marius Bodochi

Chiar dacă are venituri peste medie, se pare că de-a lungul vieții Marius Bodochii nu a fost interesat de latura materială. Conform declarației sale de avere actorul nu deține niciun imobil și conduce o mașină marca Citroen, din 2017. Marius Bodochi nu deține nici bunuri de valoare, nu a făcut niciun fel de investiții și nu are nici datorii. Cât despre banii economisiți, actorul are în depozite bancare suma de aproape 30.000 de lei.

Considerat unul dintre cei mai mari actori contemporani, Marius Bodochi a absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș în anul 1982. A debutat pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca. Din anul 2004 face parte din echipa Teatrului Național „I. L.Caragiale' din București. De-a lungul carierei, a colaborat cu cele mai importante teatre din București și din țară și a avut peste 20 de roluri în filme de lung- și scurtmetraj. În 2004, Marius Bodochi a primit Ordinul Meritul Cultural clasa I, acordat de Președinția României, iar în 2008 a fost numit cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter