Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo: „A fost un coșmar” / EXCLUSIV

Publicat pe

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Au trei copii minunați, pe care-i cresc cu multă iubire. La un moment dat, omul de televiziune și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda. Deși el a descris țara ca fiind una superbă, au avut parte și de momente neplăcute. Fosta membră a trupei Hi-Q a trecut prin clipe de coșmar. Iată ce i s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Despre copii te-am întrebat, acum aș vrea să-mi povestești puțin și despre tine și Dana… Mai aveți timp pentru voi doi? Când ați ieșit ultima oară împreună la o masă în doi sau într-o excursie?

Cum spuneam, am preferat să ne vedem de viață mai puțin public și mai mult în privat. (zâmbește)

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo: „A fost un coșmar' / EXCLUSIVDana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo: „A fost un coșmar' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg copiii lui Dragoș Bucur:„Totul este greu și frumos în același timp' / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani:”Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului:„Era măcelărit…'

Citește și: Sora Denisei Răducu pierde banii din drepturile de autor.De ce s-a luat această decizie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:

Ați stat cu toții o perioadă destul de lungă în Irlanda. Ce v-a plăcut și ce v-a displăcut acolo? V-a bătut vreo clipă gândul să vă mutați acolo definitiv?

Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo. (zâmbește)

Spuneai la un moment dat că ți-ar fi plăcut să rămâi în Danemarca. De ce Danemarca și nu altă țară?

Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!

În România ești faimos, ai cunoscut consacrarea profesională, iar talentul tău te-a dus până la Hollywood. Totuși, ce te nemulțumește? Ce crezi că ar trebui să fie altfel aici, pentru tine, pentru voi, ca familie, și pentru noi toți?

Aș avea foarte multe de vorbit, dar așa cum am mai spus, prefer să păstrez subiectele acestea pentru discuțiile față în față cu prietenii. Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar și multe care îmi plac, sunt oameni pe care îi detest, dar și mulți pe care îi admir și cu care aș sta ore întregi la discuții să învăț lucruri noi sau să ascult puncte de vedere diferite. Nu cred că un răspuns poate să cuprindă ceea ce cred eu despre „ce ar trebui să fie altfel aici, pentru mine, pentru noi ca familie, și pentru noi toți.

Ce speră Dragoș Bucur să-i aducă anul 2022

Anul se apropie vertiginos de final… Ai făcut tot ce ți-ai propus? Vreun regret ai?

A fost un an bun pentru mine, regret doar că am stat mai puțin cu Dana și copiii decât sunt obișnuit.

Ce speri să aducă 2022 pentru tine și familia ta? Cu siguranță ai și câteva proiecte profesionale despre care te invităm să ne povestești, dacă nu sunt secrete…

În ianuarie 2022 începe o nouă sesiune de cursuri de actorie la Actoriedefilm.ro și în vară o să filmăm cu noii cursanți „Două Lozuri 2. Pe plan personal, îmi doresc să ne găsim mai multă liniște, mai mult timp liber și să fim liberi.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter