Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."

Publicat pe

Un început de an destul de dificil pentru Nico. Artista, în vârstă de 51 de ani, a fost din nou diagnosticată cu COVID-19. În cadrul unui interviu, cântăreața a spus cum se simte la momentul actual, dar și care a fost reacția ei când a văzut că testul i-a ieșit pozitiv pentru a doua oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nico a anunțat că a fost din nou infectată cu COVID-19 și că abia ce a ieșit din izolare. Este pentru a doua oară când îndrăgita artistă este diagnosticată cu noul coronavirus.

În cadrul unui interviu, vedeta a spus ce simptome a avut de data aceasta, dar și care este starea ei de sănătate de la momentul actual.

Citește și: Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni'

Citește și: Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022:„Nu pot să mă numesc prietenă cu ea

Citește și: Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!.A avut o adolescență dificilă

Nico, infectată cu COVID-19 a doua oară

Nico a fost din nou infectată cu COVID-19 și a ieșit din izolare în data de 6 ianuarie. Vedeta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus pentru a doua oară și spune că nu știe de unde a contractat virusul de data aceasta.

A început să se simtă rău, a avut amețeală, dureri de cap și temperatură în una dintre zile. După aceste simptome, artista a decis să își facă mai multe teste antigen, care i-au arătat rezultatul negativ.

Ei bine, nu a fost convinsă 100% după aceste teste, așa că a decis să meargă să-și facă și un test PCR. De data aceasta, rezultatul a ieșit pozitiv. A luat legătura cu medicul de familie și a urmat tratamentul recomandat, iar acum se simte mult mai bine.

Recunoaște, însă, că acum a contractat o formă mult mai ușoară, spre deosebire de forma pe care a avut-o în 2020, atunci când nu a putut să facă nimic.

Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative. Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de Covid și a fost foarte ok.

Primele zile au fost puțin mai grele, dar dup-aia stare de oboseală… A fost mult mai ușor la mine față de anul trecut. Am putut face mâncare. Data trecută, în decembrie 2020, n-am putut să fac nimic, absolut nimic. Am stat numai în pat două săptămâni. A fost mult mai greu. Acum a fost o stare mult mai ușoară.', a spus artista, potrivit Fanatik.

„Trebuie să fii precaut”

Totodată, Nico a mai adăugat faptul că se protejează cât poate de mult, însă nu poți să știi de unde îl poți lua.

Eu port mască întotdeauna. Îmbrățișările și toate astea s-au dus, îți e și teamă. Până la urmă trebuie să fii precaut și să ai grijă. În momentul în care te duci undeva, să știi clar cu cine vorbești, dacă e sau nu vaccinat, dacă a trecut prin boală.Eu sunt și un om mai retras, dar iată că anul ăsta nu m-a ferit. La cât am ieșit eu pe post și la teatru, mi-era și teamă la un moment dat, dar am zis că asta e, până la urmă trebuie s-o facem.', a adăugat artista, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter