Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022: "Nu pot să mă numesc prietenă cu ea"

Publicat pe

Nici nu a început încă faimosul show de la PRO TV, că Andreea Tonciu și Elena Chiriac, concurente în tabăra Faimoșilor la Survivor, par a avea ceva de împărțit… Iată ce spune Andreea despre coechipiera ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mult așteptatul show din Republica Dominicană este pe cale să înceapă și, se pare, între Andreea Tonciu și Elena Chiriac, coechipiere în echipa faimoșilor, lucrurile nu sunt chiar roz. Asta în condițiile în care cele două, teoretic, nu sunt rivale. Iată ce mărturisire a făcut Andreea Tonciu după ce deja au apărut speculații în social media privind relația dintre ele dou

Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022: "Nu pot să mă numesc prietenă cu ea"Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022: "Nu pot să mă numesc prietenă cu ea"

Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022

Speculațiile au apărut după ce Andreea Tonciu, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, a făcut niște afirmații privind-o pe Elena Chiriac, coechipiera ei la Survivor 2022. În cadrul faimoasei rubrici cu sosuri iuți, pentru a nu fi nevoită să le guste, Andreea Tonciu a răspuns la întrebarea lui Cătălin, afirmând că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei Faimoșilor, la Survivor 2022.

Afirmația a deranjat-o, evident, pe fosta finalistă de la 'Ferma vedetelor', care i-a dat replica Andreei, coechipiera sa în echipa Faimoșilor: 'Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!'.

Citește și: Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Are mai multe job-uri

Citește și: Daniel Pavel, totul despre noul sezon Survivor România. Ce îi așteaptă pe concurenți

Citește și: Irinel Columbeanu, păsuit cu datoriile către Stat.Decizia magistraților după 7 ani de procese

Citește și: Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil?Vedeta a cerut publicului să nu o mai voteze

Ulterior, Andreea Tonciu a spus că între ea și Elena Chiriac nu este vorba despre un conflict între ea și coechipiera sa de la Survivor 2022.

'Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)', a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

După luni de așteptare, în sfârșit s-a aflat cine sunt Faimoșii care vor pleca anul viitor în junglă, în lupta pentru marele premiu. Viitorii concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor au fost prezentați în emisiunea lui Cătălin Măruță.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac sunt concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022.

„Dragilor o să o vedeți pe adevărata Andreea Tonciu în această emisiune', a spus vedeta.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în aceastp aventură.

Concurenții sunt împărțiți în două triburi și vor lupta zi de zi în concurs pentru a obține imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe își elimină un membru.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter