Irinel Columbeanu, păsuit cu datoriile către Stat. Decizia magistraților după 7 ani de procese

Publicat pe

Irinel Columbeanu a primit un cadou neașteptat de la Moș Crăciunul taxelor și impozitelor! După 7 ani de procese cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, Columbeanu a obținut o nouă amânare până la pronunțarea oficială a falimentului și, implicit, de plată a datoriilor pe care le are către Stat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este într-un proces complicat cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, de mai bine de șapte ani. Instituția fiscală îi cere, într-o speță care ține de falimentul firmelor deținute de fostul soț al Monicăi Gabor, fostului milionar să își plătească datoriile acumulate.

Irinel Columbeanu, păsuit cu datoriile către Stat. Decizia magistraților după 7 ani de proceseIrinel Columbeanu, păsuit cu datoriile către Stat. Decizia magistraților după 7 ani de procese

De mai bine de șapte ani, Irinel Columbeanu reușește să evite falimentul oficial și să obțină amânări peste amânări în fața magistraților într-un proces pe care îl are cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din București.

Recent, pe 17 noiembrie 2021, Irinel Columbeanu, în calitate de pârât, și Finanțele de la Sectorul 1 au avut o nouă înfățișare în fața judecătorilor care au decis, din nou, să amâne cauza motivația fiind legată de stabilirea 'pasivului debitorului'. Adică, mai pe românește, câți bani ar avea de încasat Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 de la Irinel Columbeanu, potrivit fanatik.ro.

Interesant este însă că Irinel Columbeanu are de plătit o sumă care nici nu a fost stabilită clar, deși procesul durează de cinci ani deja. 

Iar conform portalului instanțelor, până în prezent au avut loc nu mai puțin de 15 amânări ale cauzei, întinse de-a lungul a patru ani.

Conform deciziei magistraților și publicate pe portalul instanțelor, Irinel Columbeanu a mai fost păsuit până pe data de 20 aprilie 2022 în procesul cu Finanțele, termen în care trebuie să fie stabilită suma despre care se discută. Iar apoi, cum se va stabili suma pe care trebuie să o plătească către Finanțe, Irinel Columbeanu va avea de luptat într-o cauză dificilă.

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu!Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu:a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Boala de care suferă Vlad Gherman:„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri’

Ce proces are Irinel Columbeanu cu Finanțele

Irinel Columbeanu și Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 se judecă într-o cauză în care este discutat falimentul și răspunderea pentru faliment a celor care au condus firma.

Acum, în teorie, Irinel Columbeanu este în situația de a plăti datoriile acumulate de una (sau mai multe) dintre firmele sale, după falimentul declarat de persoana juridică.

Astfel, conform articolului 138 din legea 85/2006, cel în baza căruia se judecă Irinel Columbeanu cu Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din București, cel referitor la răspunderea organelor de conducere, fostul milionar trebuie să suporte o parte din datoriile acumulate.

'Judecătorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoană juridică, ajuns în stare de insolvenţă, să fie suportată de membrii organelor de conducere şi/sau supraveghere din cadrul societăţii, precum şi de orice altă persoană care a cauzat starea de insolvenţă a debitorului', prevede legea.

Ce avere avea Irinel Columbeanu când era milionar

Irinel Columbeanu era, cu ceva ani în urmă, o prezență constantă în topurile bogaților din România. Peste 150 de milioane era estimată averea lui în anul 2007, afaceri diverse, o vilă fabuloasă la Izvorani și nenumărate ale proprietăți imobiliare.

Doar că, în doar câțiva ani, câteva investiții neinspirate, dublate de criza financiară mondială din acea perioadă, îl fac pe Irinel Columbeanu să piardă tot. Iar acum, situația lui financiară este una cât se poate de dificilă, Irinel Columbeanu locuind în chirie și conducând o mașină la mâna a doua, zbătându-se între datorii mai vechi și procese cu Finanțele.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter