Oana Roman, despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei: „Mai avem și noi momente aiurea”

Publicat pe

Ce spune Oana Roman despre speculațiile conform cărora ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit. Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete din România. Aceasta își spune întotdeauna punctul de vedere și nu se lasă descurajată de zvonurile care apar în mediul online. Recent, presa a speculat că ea și Marius Elisei s-ar fi despărțit. Diva a venit acum cu o replică care a distrus toate presupunerile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu destul de apreciat în mediul online. Aceștia și-au spus adio la un moment dat, însă au ales să își reunească destinele. În schimb, de curând, s-a tot speculat că cei doi s-ar fi despărțit. Acum, fiica lui Petre Roman vine cu o serie de declarații referitoare la acest subiect. Se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate precum s-a scris despre ei.

Diva a oferit o serie de declarații cu privire la acest subiect și a subliniat că lucrurile între ea și partenerul său de viață funcționează normal. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman a vorbit și despre viața pe care a construit-o împreună cu Marius Elisei.

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…’

Citește și: De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert’

Citește și: Cea mai mare frică a lui Cabral:„Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină’

Citește și: Cine este Alexandra Mucea de la Survivor România 2022.La ce emisiune a mai participat

Oana Roman despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei

Oana Roman a vorbit recent despre speculațiile conform cărora ea și Marius Elisei s-au despărțit. Totul a pornit după ce partenerul său de viață a publicat un mesaj suspect pe Facebook. Diva punctează că nu a fost sunată pentru a confirma toate aceste știri și neagă vehement separarea.

„Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat. Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte. N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine.', a spus ea.

Aceasta a ținut să sublinieze că lucrurile stau foarte bine între ei și că nu se pune problema unei despărțiri.

„E totul ok, mai avem și noi momente aiurea, dar e totul ok.', a adăugat ea.

Cum s-a cunoscut Oana Roman cu Marius Elisei

Idila celor doi a început pe rețelele de socializare. Oana Roman a primit un mesaj din partea actualului său partener de viață, iar la acea clipă nu a crezut că destinele lor se vor uni.

„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții', a scris ea pe Facebook.

„Ne-am greșit reciproc de multe ori'

Oana recunoaște că în cei nouă ani de relație, ei și-au greșit unul altuia în repetate rânduri, însă întotdeauna au găsit motivul pentru care să se întoarcă unul în brațele celuilalt. Diva a adăugat că încă mai au multe de învățat.

„După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări', a mai scris ea.

„Am căzut în capcana răului amândoi'

Se pare că deși au existat multe momente problematice, cuplul a reușit să treacă peste ele. Mai mult, Oana Roman este de părere că atât timp cât există iubire și înțelegere, lucrurile se pot rezolva.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter