Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa: „Două ore telefoanele noastre vor sta pe...”

Publicat pe

Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizul românesc. Aceștia nu doar că au cariere de invidiat, ci au construit și o familie absolut superbă. Recent, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a vorbit despre o nouă regulă care se va aplica în locuința sa. Iată ce a decis frumoasa blondină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. Aceasta a dat întotdeauna dovadă de rafinament, bun-gust și educație. Aceasta, împreună cu Radu Vâlcan, au construit o familie absolut superbă, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Diva a ales să impună o nouă regulă în locuința sa pentru anul 2022. Este vorba despre utilizarea telefoanelor mobile după ora 16:00.

Ea a menționat că în fiecare zi, după ora 16:00, telefoanele mobile vor sta departe de ei. Astfel, vor putea petrece mai mult timp unul lângă celălalt, fără distragerea atenției.

Citește și: Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la o masă, de Crăciun:'Încep cu cinci, că îmi e rușine'

Citește și: De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea:'Sperăm să…'

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile:„Ai mei nu au știut’

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare’

Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa

Adela Popescu a făcut o postare pe rețelele de socializare în care soțul său vorbea la telefon. În glumă, aceasta l-a sfătuit pe Radu Vâlcan să spună tot ce are acum deoarece își va pierde telefonul pentru două ore. Aceasta a decis să creeze mai multă interacțiune între oameni și mai puțină cu tehnologia, motiv pentru care a implementat o nouă regulă în propria locuință.

„Scumpeteo, vorbește acum cât mai poți! ????Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi.Vrem că măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții.Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor.Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar hai măcar asta să realizăm. ????Voi ce ajustări' v-ați propus?', a scris ea pe rețelele de socializare.

Sunt căsătoriți de 6 ani

În urmă cu șase ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan își uneau destinele. Cei doi sunt în continuare extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și pare că duc o viață lipsită de griji.

 „La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging', a declarat Radu Vâlcan.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter