Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite: "Toată familia a avut COVID-19"

Publicat pe

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului Ion Dolănescu, a mărturisit recent că s-a vaccinat deja de cinci ori, dar și că toată familia sa a fost infectată cu coronavirus… Aflat în Costa Rica, unde s-a dedicat politicii, acesta a ales să facă experimentul pentru a demonstra că e OK să te vaccinezi. Cu toate acestea, Dragoș Dolănescu susține că este împotriva vaccinării obligatorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu (46), fiul cel mic al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, a dezvăluit recent că s-a vaccinat anti-COVID de cinci ori, din dorința de a demonstra că este safe să te vaccinezi. Mai mult, politicianul din Costa Rica a făcut trei vaccinuri diferite.

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite: "Toată familia a avut COVID-19"Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite: "Toată familia a avut COVID-19"

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori

Aflat în Costa Rica, unde acum sunt peste 5000 de cazuri, la o populație de 5 milioane de locuitori, Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite, în Costa Rica și în America. Politicianul a mărturisit, de asemenea, că întreaga sa familie a avut COVID-19.

Citește și: Drama lui Dragoș Dolănescu. Iubita lui a murit după ce l-a născut pe fiul lor

Citește și: Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin: „D-abia încape în pașaport”

Citește și: Program Survivor România 2022. În ce zile și la ce ore va fi difuzat show-ul pe PRO TV

Citește și: Irinel Columbeanu, întâlnire secretă cu Monica Gabor, în România: „Sunt un om discret”

'Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA ȘI Costa Rica. Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani', a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!

Nu susține vaccinarea obligatorie

Fiul lui Ion Dolănescu este deputat în Costa Rica, unde trăiește de peste două decenii, din anul 2018 și este și secretarul unei organizații a țărilor latine. Dragoș Dolănescu a intrat în politică în 2007, iar pe 25 ianuarie 2015, de ziua regretatului său tată, a înfiinţat propriul partid, care are tricolorul românesc.

Deși este o voce importantă în lumea politicii, acesta a mărturisit că este împotriva vaccinării obligatorii și că a susținut întotdeauna dreptul la libera alegere. Asta chiar dacă Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori.

'Eu am susținut vehement, peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu', a mai spus Dragoș Dolănescu pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă