Drama lui Dragoș Dolănescu. Iubita lui a murit după ce l-a născut pe fiul lor

Publicat pe

Dragoș Dolănescu și-a îndreptat atenția spre politică și a pus bazele unei cariere solide în Costa Rica, acolo unde locuiește cu familia sa. Poate fiul lui Ion Dolănescu este, acum, împlinit pe toate planurile, însă a trecut printr-o adevărat tragedie în urmă cu mai multți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu, în urmă cu mai mulți ani, a trecut printr-o adevărată tragedie. Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu avea o relație frumoasă de iubire cu o tânără din Spania. Aceasta i-a dăruit un fiu lui Dragoș Dolănescu. Însă fericirea lor a fost umbrită de evenimentele ulterioare.

Drama lui Dragoș Dolănescu. Iubita lui a murit după ce l-a născut pe fiul lorDrama lui Dragoș Dolănescu. Iubita lui a murit după ce l-a născut pe fiul lor

Tănăra a murit la scurt timp, după ce a născut, din cauza unei infecții. Dragoș Dolănescu a suferit enorm de mult din cauza pierderii femeii iubite. În plus, acesta a fost nevoit să se lupte în instanță pentru fiul lui, pe care bunicii materni voiau să îl crească.

Citește și: Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci:„A venit Miliția și l-a luat la secție'

Citește și: SuperStar România înlocuiește Vocea României, la PRO TV.Ce nume sunt vehiculate pentru juriu și prezentatori

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos.A pozat goală

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri neașteptate despre Survivor:„Mi s-a spus să fac topless'

Tragedia prin care a trecut Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu a mărturisit că iubita lui era fascinată de fiul lor.

Mama lui a apucat să-şi vadă copilul. Zâmbea şi îmi spunea: ‘Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ’. La scurt timp de la naştere, ea a făcut o infecţie gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Părinţii fostei mele iubite mi-au luat copilul, am fost nevoit să umblu prin tribunale prin Spania, pentru a-l aduce lângă mine, în Costa Rica. Îl iubesc enorm, este un copil cuminte şi învaţă foarte bine. Ion este mai retras şi mai trist din fire, îi lipseşte mama, dar fac tot posibilul să-i mai alin suferinţa. Mama mea, Margarita Valenciano, s-a ocupat enorm de el, dar şi soţia mea, Melissa, e foarte ataşată de copilul meu', a declarat fiul regretatului artist, în urmă cu patru ani, pentru Click.

Fiul lui Ion Dolănescu are trei copii

În prezent, Dragoș Dolănescu are o familie fericită și se poate considera un bărbat împlinit. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu este căsătorit cu Melissa, iar împreună au un băiat, pe Darius. De asemenea, acesta mai are o fată, Maria de Jesus, dintr-o altă relație.

Dragoș este fiul pe care Ion Dolănescu l-a avut din cea de-a treia căsătorie. Regretatul artist și Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, s-au cunoscut în timp ce femeia era studentă la Univesitatea de Medicină și Farmacie din Cluj. Margarita era originară din Costa Rica.

Povestea de dragoste s-a destrămat, în cele din urmă, iar cei doi au divorțat, Dragoș Dolănescu rămânând în grija mamei, potrivit Spynews.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter